Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Порахували, скільки на Волині є електромобілів

До трійки лідерів по реєстрації електрокарів у сервісних центрах входять: Renault, Nissan Leaf та Tesla.

Фото Конкурент.

Порахували, скільки на Волині є електромобілів

В області стрімко збільшується кількість реєстрацій автомобілів з гібридним видом двигуна

Про це ІА «Конкурент» повідомили в регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС у Волинській області.

За останні пів року сервісними центрами МВС в області зареєстровано 124 гібриди та 66 електрокари. За 2020 рік – 170 гібридів і 180 електрокарів.

За останні пів року сервісними центрами МВС в області зареєстровано 124 гібриди та 66 електрокари. За 2020 рік – 170 гібридів і 180 електрокарів. До трійки лідерів по реєстрації електрокарів у сервісних центрах входять: Renault, Nissan Leaf та Tesla.

«Тим, хто хоче зареєструвати такий транспортний засіб, треба знати, що процедура реєстрації не відрізняється від традиційної, варіюється сума оплати даної послуги в залежності від категорії транспортного засобу (легкові та вантажні авто, мопеди, мототранспорт) і країни виробництва», –  інформують у сервісному центрі МВС.

Читайте також: На Світязі – аварія за участю мотоцикла: двох потерпілих госпіталізували​.

Електромобіль – така собі фантастична реальність, до якої ми вже звикаємо у Луцьку.  Адже містом вони їздять вже кілька років, мало не на кожній заправці стоять зарядні станції. І навіть багато служб таксі уже використовують ці автомобілі. І так – це правда, що такі авто їздять виключно від електроенергії.

 Нагадаємо: у Луцьку є автосервіс, де можна замовити або купити наявне авто. Також лучани можуть скористатися послугами екотаксі, бо практично уже кожна служба має в наявності таке авто.

Telegram Channel