Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Путін досі дискутує з Порошенком, бо не бачить в Зеленському співрозмовника», - Фріз

Ірина Фріз.

Фото 5 канал.

«Путін досі дискутує з Порошенком, бо не бачить в Зеленському співрозмовника», - Фріз

За її словами, коментарі кремлівських спікерів лише підтверджують про те, що Путін не говоритиме із Зеленським

Путін досі дискутує з Порошенком, бо не бачить в нинішньому керівництві України співрозмовників. Таку думку висловила народна депутатка «Європейської Солідарності» Ірина Фріз на своїй сторінці у Facebook.

«Стаття п’ятого Президента України, лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка «Стаття Путіна не про історію. Це – політичний маніфест з погрозами сусідам» для Gazeta Wyborcza викликала істерику в Росії», – вважає депутатка «ЄС».

Мовчання самого Зеленського у відповідь на путінські провокації про «один народ» – це лише додаткове підтвердження його не готовності до розмови з окупантом.

За її словами, коментарі кремлівських спікерів лише підтверджують про, що Путін не говоритиме із Зеленським, бо не сприймає його серйозно. «Та мовчання самого Зеленського у відповідь на путінські провокації про «один народ» – це лише додаткове підтвердження його не готовності до розмови з окупантом. Розповідати про те, як ти хочеш, щоб настав мир, – це зовсім не те саме, що працювати для настання цього миру. І, на жаль, зараз Путін не бачить у Зеленському людину, яку він може сприймати як серйозного гравця», – заявила Фріз.

Читайте також: Стаття Порошенка у Gazeta Wyborcza: Україні потрібні гарантії безпеки, а не газ чи гроші.

Telegram Channel