Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Повідомили, коли буде призначений тренер футбольної збірної

Шевченко подякував Павелку і всім, хто його підтримував на посту.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Повідомили, коли буде призначений тренер футбольної збірної

Журналіст Олександр Денисов повідомив подробиці відходу Шевченка

Футбольний журналіст Олександр Денисов прокоментував заяву Андрія Шевченка про відхід з поста головного тренера збірної України, передає Спорт.юа.

Де-юре заява Шевченка означає, що новий контракт він підписувати не буде.

«У Андрія Шевченка контракт закінчився 31 липня. Всі гроші, які йому і його тренерському штабу за договором, були виплачені у повному обсязі. Немає ніяких фінансових або інших причин, що нібито сторони залишилися незадоволеними співпрацею між собою. Шевченко подякував Павелку і всім, хто його підтримував на посту.

Ще до Євро-2020 Шевченко сказав, що йому цікаво попрацювати в клубі. Я розмовляв з Андрієм, він сказав, що поки що не веде переговори з будь-яким клубом, але підтвердив, що хоче спробувати свої сили в клубному футболі.

Читайте також: Стало відомо, чому Шевченко пішов зі збірної України

Коментарі президента УАФ Андрія Павелка будуть 2 серпня. Пост Шевченко був узгоджений з УАФ. Це не спонтанне рішення. Де-юре заява Шевченка означає, що новий контракт він підписувати не буде.

Для збірної України будуть шукати нового головного тренера. 9 серпня має відбутися виконком УАФ, на якому затвердять нового головного тренера збірної».

Telegram Channel