Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Мама втратила єдину дочку»: попрощалися з 18-річною загиблою внаслідок буревію (Фото, відео)

В останню путь Марту прийшли провести її однокласники, родичі та друзі.

Фото lviv.vgorode.ua

«Мама втратила єдину дочку»: попрощалися з 18-річною загиблою внаслідок буревію (Фото, відео)

До каплиці прийшли родичі, вчителі та друзі Марти. Торік дівчина закінчила Сихівський ліцей та мріяла стати майстром з зачісок

У Львові попрощалися з 18-річною Мартою, яка загинула у Стрийському парку внаслідок падіння дерева. Трагедія сталася у неділю, 1 серпня, внаслідок негоди. Разом із Мартою загинув її 20-річний хлопець, курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Андрій Свояк.

Передає lviv.vgorode.ua.

Поховали дівчину у Лисиничах, поруч із могилою її батька. 

Про Марту відомо, що торік вона закінчила Сихівський ліцей, мріяла стати перукарем. Дівчина була напів сиротою і єдиною донькою в матері. Поховали дівчину у Лисиничах, поруч із могилою її батька. 

В останню путь Марту прийшли провести її однокласники, родичі та друзі.

Тітка дівчини пригадала момент, коли почула, що внаслідок негоди у Львові загинула саме її племінниця.

– Звістка приголомшила. Брат вранці сказав, що по телебаченню передали, що під час грози у парку загинули двоє молодих людей. І, на превеликий жаль, дівчинка ця – донька мого покійного брата Андрія. До цього часу ми не можемо опанувати себе, і як це пережити, – поділилася родичка дівчини. Вчителі кажуть, що загибла була чудовою ученицею. Марта була настільки сонячна, світла і добра дитина, вчилася на перукаря. Був ще один момент цікавий: був урок, Марта слухала дуже уважно, а потім вирішила намалювати мій портрет. І так тихесенько вона на уроці сиділа, ніколи жодного разу вона не порушувала дисципліну, – зауважила класна керівниця дівчини.

Нагадаємо, 1 серпня внаслідок падіння дерева у Стрийському парку у Львові загинули двоє молодих людей. Трагедія сталася під час грози, коли хопець та дівчина сиділи на лавці. Вони загинули миттєво. Тривають слідчі дії, однак у мерії впевнені – клен, що вбив молоду пару, не був аварійним.

Читайте також: Рівнянин трагічно загинув у Вінниці (Фото).

Telegram Channel