Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Вперше за два роки Порошенко привітав «слугу»

Волинь-нова

Вперше за два роки Порошенко привітав «слугу»

П'ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко привітав із перемогою та здобуттям золотої медалі атлета Жана Беленюка. Українець у змаганнях з греко-римської боротьби здолав суперника з Угорщини

«Жан Беленюк виборює довгоочікуване «золото»! Український борець здобув золоту нагороду для України, перемігши угорця Віктора Льорінца. Вітаю чемпіона!», - написав Петро Порошенко у Facebook.

Вітаю! Гідний золотої медалі олімпійця!

Користувачі соцмережі також вітали українського спортсмена з перемогою та щиро раділи здобуткам України.

«Вітаю! Гідний золотої медалі олімпійця! І політика тут до біса! Браво чемпіону!», - написала Любовь Маценко.

«Ким би він не був в політичному житті, на Олімпіаді він змагається під українським прапором і тому вітаю з Перемогою!», - пише Татьяна Прохорова.

Окремі користувачі, критично висловлювалися про перемогу Беленюка, саме через його приналежність до політичної партії «Слуга народу». Водночас Анатолій Перейма своєму коментарі наголосив, що Петро Порошенко вчинив правильно, привітавши з перемогою українського спортсмена. «Крайнощі не принцип діяльності Порошенка. І він неодноразово протягував руку тому, хто того не заслуговує, для блага Україні. Це бачать і цінують притомні громадяни. Це демократично і незворотньо. Конфронтація і розбрат – це не для нас. Нам є що захищати і чим гордитись. Слава Україні – Героям Слава!», - похвалив він.

«Перша золота медаль! Радий, що Жан переміг! Завжди вірив у нього!.. Крім того, він завжди викликав мою повагу, що ніколи не нехтував українською мовою та сміливо користується її образним багатством, виробив природню та абсолютно щиру вимову, має шляхетне українське серце та непідробну людську гідність», - зазначив Kyrylo Stetsenko.

Читайте також: Порошенко: На кожну відеокамеру, яку ворог буде знищувати, на фронті будуть з’являтися три нові.

«І красивий, і розумний, і скромний, і сильний. От якби всі депутати такими були. Молодець чемпіон. Гопак суперовий!», - додала Ольга Величко.

У цей день українці на Олімпійських Іграх у Токіо завоювали одразу чотири нагороди. Золоту медаль збірній України приніс борець Жан Беленюк. «Срібло» додав у скарбничку борець Парвіз Насібов. Бронзові медалі здобули борчиня Ірина Коляденко, а також плавчині у артистичному (синхронному) плаванні Анастасія Савчук і Марта Федіна.

 

 

Telegram Channel