Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Не Ребров: хто тренуватиме збірну України замість Шевченка

Хто ж буде далі?

Фото: Громадське телебачення.

Не Ребров: хто тренуватиме збірну України замість Шевченка

9 серпня на виконкомі УАФ відбудуться вибори головного тренера збірної України

На крісло, що залишилося вакантним після несподіваного відходу Андрія Шевченка, є відразу кілька претендентів. Але, схоже, зробити остаточний вибір буде не так вже й просто, повідомляє Sport.ua.

Пріоритетним кандидатом на цю посаду для президента нашої футбольної асоціації Андрія Павелка є глава Комітету збірних України Мирон Маркевич.З а даними Sport.ua, Андрій Васильович запропонував Мирону Богдановичу очолити головну команду країни, але поки що сторони не прийшли до спільного знаменника. Головний камінь спотикання - терміни договору.

Пріоритетним кандидатом на цю посаду для президента нашої футбольної асоціації Андрія Павелка є глава Комітету збірних України Мирон Маркевич

Павелко хоче, щоб Маркевич попрацював зі збірною до кінця нинішнього року (читай - до кінця відбору на ЧС-2022), тоді як Маркевич хоче контракт до кінця 2024 року. Якщо керівнику УАФ не вдасться переконати главу Комітету збірних, є і запасний варіант - Олексій Михайличенко. За словами нашого джерела в УАФ, Олексій Олександрович готовий очолити національну збірну на умовах керівництва федерації. Деякі з членів виконкому УАФ - з ближнього оточення Павелка - ратують за запрошення іноземного фахівця. Однак вони в явній меншості.

Реклама Google

Що ж стосується кандидатури Сергія Реброва, нинішнього тренера «Аль-Айна», то на даний момент вона в УАФ не розглядається - в зв'язку із зайнятістю наставника і очевидними складнощами при односторонньому розриві контракту з еміратською стороною.

Читайте також: Чемпіон-борець Жан Беленюк: «У дитинстві я займався танцями».

Telegram Channel