Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
«Зеленський схожий на Лукашенка, який убиває громадян Білорусі в Україні», - Лерос

Гео Лерос.

Фото Цензор.НЕТ.

«Зеленський схожий на Лукашенка, який убиває громадян Білорусі в Україні», - Лерос

Коли питання стосується особистого інтересу Зеленського, то держава стає його приватною армією

Про це нардеп Гео Лерос заявив в інтерв'ю Цензор.НЕТ.

Реклама Google

Як і личить диктатору, Зеленський організував викрадення свідка в іншій країні руками українських спецслужб, чим скоїв тяжкий кримінальний злочин.

«Зеленський знав, що Чаус може бути важливим свідком у справі, пов'язаній з Порошенком і Бурбою. Як і личить диктатору, Зеленський організував викрадення свідка в іншій країні руками українських спецслужб, чим скоїв тяжкий кримінальний злочин. При цьому він завдав Україні великої шкоди на міжнародному рівні. Шкоди, відгомони якої ми ще почуємо, коли все розкриється. Зеленський схожий на Лукашенка, який убиває громадян Білорусі в Україні. Коли питання стосується особистого інтересу Зеленського, то держава стає його приватною армією. Але терористів Вагнера він ловити не готовий. От і робіть висновки», - розповів парламентар.

Читайте також: Загинув син відомого бізнесмена​.

За словами нардепа, Чаус «як досвідчений, що гниє давно в системі», розумів, що єдина для нього можливість отримати гарантії - зустрітися з президентом. «А президент заради особистої вигоди готовий на все, тому берегів не бачить. Тільки от після цього Чаус зафіксував найвищу посадову особу як організатора злочину. ...На сьогодні Зеленський повністю сфокусував свою увагу на тому, щоб позбутися потенційних конкурентів на майбутніх виборах. Цим він і його оточення зайняті більшу частину часу», - додав Лерос.

Telegram Channel