Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинський карикатурист переміг на конкурсі в США

Робота волинянина, визнана найкращою на конкурсі.

Фото Волинська газета.

Волинський карикатурист переміг на конкурсі в США

Перше місце в конкурсі «Art Advancing Health» («Рефлексії другого року пандемії») у категорії «Art focused on the emotions of these times» завоював Микола Волошин з Луцька

«Емоції переповнюють! – коротко поділився враженнями від новини про перемогу Микола Волошин. – Цей творчий конкурс у США був представницьким і цікавим. Лише в категорії малюнків (карикатур) на розгляд журі було представлено щонайменше 150 робіт художників зі всієї планети. А ще ж були інші категорії… В усякому випадку, втішений, що експерти належно оцінили мої враження від другого року пандемії коронавірусу», пише Волинська газета.

Микола Волошин регулярно бере участь у подібних конкурсах у різних куточках світу і отримує визнання. Цього разу – перше місце!

Микола Волошин – єдиний представник України у фіналі – представляє в Італії свій черговий доробок, присвячений 100-люттю від дня смерті співака Енріко Карузо.

А тим часом творчі конкурси карикатуристів тривають. І Микола Волошин – єдиний представник України у фіналі – представляє в Італії свій черговий доробок, присвячений 100-люттю від дня смерті співака Енріко Карузо (до речі, тенор також малював карикатури і шаржі, а одну з робіт на конкурс представив його онук!).

Читайте також: Мертвий хлопчик ожив, коли до нього приклали Пояс Пресвятої Богородиці​.

Telegram Channel