Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Від участі у концерті до Дня Незалежності відмовилися багато артистів: причини

До свята уже близько.

Фото khoda.gov.ua.

Від участі у концерті до Дня Незалежності відмовилися багато артистів: причини

Режисер концерту до 30-ї річниці незалежності України Катерина Царик заявила, що не всі артисти, яким пропонували, зможуть взяти участь у заході, на додачу до рок-гурту Green Grey

Організатор концерту повідомила, що, на жаль, не всі артисти, які були запрошені, зможуть взяти участь у благодійному заході,  передає УНН.

Дуже хотілося б побачити на концерті гурт «Бумбокс», який «коректно відмовився від участі».

За її словами, деяка частина з них вже прийняла запрошення в інших містах, на майданчиках святкування Дня Незалежності, а дехто просто відмовився. Царик розповіла, що їй особисто дуже хотілося б побачити на концерті гурт «Бумбокс», який «коректно відмовився від участі». Український артист Тарас Чубай, з її слів, також відхилив запрошення, про що організатор концерту дуже шкодує.

З її слів, багато українських артистів не прийняли запрошення через те, що були «заангажовані» на заходах в інших містах. Серед таких артистів: гурти «Друга ріка», Onuka, «Антитіла».

Також Катерина Царик повідомила, що організатори довго вели переговори з рок-гуртом Green Grey, проте у певний момент їх запрошення довелося відхилити.

«Ми дуже хотіли, щоб Green Grey виступив, ми вели перемовини і ми створювали для них номер. Але, на жаль, після виходу в соцмережі відеозвернення одного з учасників, а саме Муріка, щодо мовного закону, нас це все поставило в такий деякий шок. Нам здалося це дуже некоректним до цього свята, тому нам прийшлося розлучитися на це свято», - розповіла Царик.

Проте вона наголосила, що ця ситуація жодним чином не применшує ні вкладу рок-гурту в розвиток української музики, ні їх знаковість.

Читайте також: На «Бандерштаті» розгорнули найбільший прапор.

Telegram Channel