Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сім'я, яка відмовилася від вакцинації, померла протягом тижня від коронавірусу

Чоловік втратив родину...

Фото The Guardian.

Сім'я, яка відмовилася від вакцинації, померла протягом тижня від коронавірусу

Троє членів родини померли від COVID-19 у Португалії

Про це розповів Френсіс Гонсалвес, який втратив матір, батька та брата. Вони вирішили не вакцинуватися, оскільки їх налякала інформація від антивакцинаторів.

Про це повідомляє «The Guardian.», передає radiotrek.rv.ua.

На думку Френсіса, його 73-річний батько підхопив COVID-19 у лікарні, а 65-річна мати та 40-річний брат – за сімейною вечерею.

Чоловік намагався потрапити до Португалії, коли дізнався, що здоров’я рідних погіршилося, але батько й брат померли ще до його приїзду.

Тепер Френсіс каже: «Вони стали жертвами пропаганди проти вакцинації. Вона полює на людей, які бояться, тому вони потрапляють у пастку. Повідомлення, яке я хочу висловити, таке: чому уряд хоче завдати вам болю, зробивши вакцину? Яка мета цього? Я розмовляв з багатьма людьми, які бояться вакцини, це коштує життя».

За його словами, у батьків були проблеми зі здоров’ям, утім його брат був «найздоровішою людиною», яку він знав. Гонсалвес вважає, що вакцина врятувала би йому життя.

Чоловік намагався потрапити до Португалії, коли дізнався, що здоров’я рідних погіршилося, але батько й брат померли ще до його приїзду. Мати померла через кілька днів, як він приїхав.

Усіх трьох поховали на кладовищі в Лісабоні.

Читайте також: Після вакцинації від COVID-19 померла сім'я: 13-річна дівчинка залишилася сиротою.

Telegram Channel