Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волиняни найменше хворіють на Covid-19 серед усіх українців

У Волинській області зафіксовано найменше хворих на мільйон населення - 36.

Фото DW.

Волиняни найменше хворіють на Covid-19 серед усіх українців

Лише у чотирьох регіонах спостерігається зниження кількості інфікованих

Серед них є і Волинська область, де за останні два тижні заповнюваність лікарняних ліжок з ковідом знизилась на 34%. Відповідна статистика від аналітика Євгена Істребіна була оприлюднена на його сторінці у соцмережі.

Реклама Google

Наразі Волинська область перебуває на передостанньому місці за кількістю госпіталізованих пацієнтів із коронавірусом – 37

Наразі Волинська область перебуває на передостанньому місці за кількістю госпіталізованих пацієнтів із коронавірусом – 37. Для порівняння, у Дніпропетровській області в лікарнях перебуває 391 пацієнт, а у Харківській – 389. У сусідніх Львівській та Рівненській областях – 146 та 44 пацієнти відповідно.

 

 Крім цього, у Волинській області зафіксовано найменше хворих на мільйон населення - 36. Найбільше у Донецькій – 159. На Рівненщині – 37, на Львівщині - 58.

Щодо України загалом, то згідно з наведеними даними, кількість інфікованих коронавірусом повільно, але впевнено зростає. «До ряду областей, які давно лідирують за кількістю хворих на Covid-19, додалося ще дві, де за останній тиждень спостерігається значне збільшення (кількості госпіталізацій – авт.)», – пише автор публікації. Це Запорізький та Херсонський регіони, де саме пік туристичного сезону.

Читайте також: Двома дозами від COVID-19 щеплено майже 5% волинян​.

Зазначимо, Національна академія наук України повідомляє, що середня кількість добових виявлень коронавірусу в Україні почне зростати у найближчі тижні. Наступного тижня будуть фіксувати майже по 1300 випадків за добу.

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel