Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Призначення тренера збірної України знову відклали

УАФ мала оголосити нового тренера ще 9 серпня.

Фото 24 канал.

Призначення тренера збірної України знову відклали

Головному кандидату на пост тренера національної збірної України – Сергію Реброву, надали більше часу для переговорів з босами ФК Аль-Айн про розірвання контракту

Новий головний тренер національної збірної України з футболу буде представлений на Виконкомі УАФ, який відбудеться 17 серпня.

Реклама Google

У Сергія Реброва на 11 серпня була запланована зустріч з клубними босами Аль-Айна, а на наступний день на Виконкомі УАФ повинні були озвучити прізвище нового головного тренера національної збірної України.

Однак в підсумку тільки буде розглянуто питання про формування нового комітету національних збірних, який покинув Мирон Маркевич.

 УАФ мала оголосити нового тренера ще 9 серпня. Ним мав стати саме Ребров. Також збірну України з приставкою в.о. може очолити Олександр Петраков.

Збірна України залишилася без тренера

Збірна України з футболу залишилася без тренера, адже 1 серпня Андрій Шевченко оголосив, що покидає команду. За словами Шевченка, у нього закінчився контракт. УАФ мала оголосити нового тренера ще 9 серпня. Ним мав стати саме Ребров. Також збірну України з приставкою в.о. може очолити Олександр Петрако

Читайте також: «Динамо» обіграло «Минай» і очолило турнірну таблицю

 

Джерело: 24 канал
Telegram Channel