Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У «Тунелі кохання» на Рівненщині індійці знімають кіно, а турки – освідчуються (Відео)

«Ти, тільки ти одна…»

Фото і відео Ірини та Миколи ТВЕРДОХЛІБІВ.

У «Тунелі кохання» на Рівненщині індійці знімають кіно, а турки – освідчуються (Відео)

Бо це місце в нашому краї справді неймовірно-романтичне

Громадянин Туреччини, який нещодавно у зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині у «Тунелі кохання», дізнався про туристичний об’єкт із соцмереж з хештегом «Ukraine іs».

 Про це інтернет-виданню «Рівне вечірнє» розповіла фотограф Ірина Твердохліб, з якою чоловік зв’язався на початку серпня.

– Ми довго переписувалися з Сердаром. Усе спілкування було виключно англійською мовою. Для нього основною метою приїзду в Україну була пропозиція, але він запропонував своїй дівчині цю подорож під приводом туристичної. Декілька днів пара провела у Львові і вже тоді вирушила до нас, у Дубно. Звідти ми з чоловіком їх повезли до «Тунелю кохання», представившись туристами-фотографами.

Організаційні моменти вирішували заздалегідь:

–  Я запропонувала для фотосесії купити букет. Як виявилося, турецьке бачення флористики дещо відрізняється від нашого, оскільки, для них обов’язковим елементом є чорний колір. Ми прислухались до побажань замовника і старалися все зробити як він просить. Я також запропонувала організувати пікнік на локації в Оржеві і ми купили все необхідне, враховуючи, що вони не їдять м’яса.

Турецьке бачення флористики дещо відрізняється від нашого, оскільки, для них обов’язковим елементом є чорний колір.

11 серпня компанія поїхала у Клевань втілювати задум. У цей день там якраз проходили зйомки індійського фільму, тому їм довелося 1,5 кілометри обходити колію лісом.

– Це нам навіть пішло на користь, бо Сердар сказав, що забув телефон і повернувся переодягнутися і взяти обручку. У цей час ми з нареченою пішли далі і я запропонувала її сфотографувати. Під час зйомки він підійшов до коханої зі спини і неочікувано зробив пропозицію.

«Ти, тільки ти одна…»
«Ти, тільки ти одна…» Фото і відео Ірини та Миколи ТВЕРДОХЛІБІВ.

 Фото і відео –  Ірина та Микола Твердохліб:

Читайте також у нас: «Іноземець закохався в українку й збіднів на 250 тисяч євро».

Telegram Channel