Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині середня зарплата нижча, ніж на Рівненщині (Інфографіка)

І це дані без платні у конвертах.

Фото із сайту slovoidilo.ua.

На Волині середня зарплата нижча, ніж на Рівненщині (Інфографіка)

Але побажаємо, щоб волиняни і рівняни отримували стільки, як у столиці!

За підсумками липня ринок праці продовжує демонструвати невтішні тенденції: у регіонах заробітна плата суттєво відрізняється від тої, яку пропонують у містах-мільйонниках. Про це повідомляє кадровий портал grc.ua.

Так, найвища середня заробітна плата – близько 29 тис. грн зафіксована у Києві, але у Київській області роботодавці платять працівникам близько 12,6 тис. грн.

На другому місці за рівнем винагороди – Харків та область (близько 24,9 тис. грн), причому порівняно з червнем, зарплати у регіоні зросли на 900 грн.

Дніпро та область посіли третє місце з пропозицією трохи більше 24,8 тис. грн, що на 5,8 тис. грн більше, ніж було у червні.

Дані: kiev.grc.ua.
Дані: kiev.grc.ua.

 До слова, найбільшу зарплату у липні пропонували топ-менеджерам, фахівцям зі сфери ІТ/ телеком та експертам зі сфери будівництва і нерухомості – 26,2 тис. гривень.

Найбільшу зарплату у липні пропонували топ-менеджерам, фахівцям зі сфери ІТ/ телеком та експертам зі сфери будівництва і нерухомості – 26,2 тис. гривень.

Як показало опитування, більшість українських роботодавців у якості експерименту готові перейти на чотиридений робочий тиждень.

Читайте також у нас: «Відомо, коли в Луцьку відкриють МакДональдз. Уже шукають працівників​».

Telegram Channel