Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Не могла дихати: дружина відомого артиста пережила панічну атаку через вигляд літака Одеса-Київ

Сніжана та Сергій Бабкіни.

Фото 24tv.ua.

Не могла дихати: дружина відомого артиста пережила панічну атаку через вигляд літака Одеса-Київ

Сніжана Бабкіна розповіла про панічну атаку в літаку Одеса-Київ

Дружина українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана розповіла про панічну атаку, яка застала її під час перельоту з Одеси до Києва, пише Обозреватель.

Реклама Google

 За словами артистки, це була перша за 6 років така реакція на стрес. У Instagram Сніжана зізналася, що все почалося після того, як вона сіла в літак. Як виявилося, артистка злякалася зовнішнього вигляду авіатранспорту – їй він нагадував «старовинний автобус, який повинен був піднятися в повітря». А після того, як літак завівся, дружина Бабкіна ще більше рознервувалася, оскільки була сильна вібрація в салоні.

Це коли перекривається поступово повітря, ти не можеш дихати. Тіло кидає в жар, непритомнієш.

«Щоб ви трохи зрозуміли, я залишила своє взуття на підлозі і поклала ноги на Сергія. В кінці польоту я забирала свої капці в іншому кінці літака, їх від цієї вібрації віднесло туди», – повідомила в фотоблозі Сніжана.

За словами Сніжани, коли літак злетів, у неї почалася панічна атака. І прийти до тями після стресу їй допомогла медитація. «Багато хто знає, що це таке. Це коли перекривається поступово повітря, ти не можеш дихати. Тіло кидає в жар, непритомнієш», – зізнавалася зірка.

Читайте також: Обрізає кипариси «спіралькою»: показали, як Марина Порошенко лазить по деревах (Відео, Фото)​.

Також дружина Бабкіна згадала, що 6 років тому в неї вперше з'явилися панічні атаки, коли вона була студенткою університету. У неї спостерігалася тахікардія, було безсоння. Кілька років артистка пила таблетки, ходила по різних лікарях. Саме заняття йогою і медитацією допомогли їй перемогти панічні атаки.

Сніжана Бабкіна – українська акторка театру і кіно, танцівниця, дружина і менеджерка Сергія Бабкіна. Учасниця 5-го сезону шоу «Танці з зірками» (разом з чоловіком).

Telegram Channel