Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Чи буде операція: повідомили подробиці моторошної травми Бєсєдіна

Оце був момент.

Фото Getty Images.

Чи буде операція: повідомили подробиці моторошної травми Бєсєдіна

Після жахливої травми на Євро - 2020 в матчі проти збірної Швеції нападник столичного Динамо та української збірної Артем Бєсєдін продовжує лікування

«Ця травма вважається середньої важкості. Вони неприємна через те, що потрібні певні терміни для реабілітації. Неможливо після неї відновитись через місяць», – сказав Ярмошук, запевнивши, що нападник обійдеться без хірургічного втручання, передає 24 Канал.

Наразі 25-річному українцю зняли гіпс, він проходить курс реабілітації на базі Динамо у Віті-Литовській. Бєсєдін на травмованій нозі носить спеціальний ортез, який зменшує навантаження на коліно і дозволяє м'язам швидше відновлюватись. Попри це, лікарі не рекомендують Артему поспішати з реабілітацією, адже цього року він вже точно не зіграє.

25-річному українцю зняли гіпс, він проходить курс реабілітації на базі Динамо у Віті-Литовській.

«Біль тільки коли роблю якісь рухи. Є дискомфорт, буває боляче. Перші 10 днів взагалі думав, що мені ногу відірвали. Бачив ці фотографії моменту травми. Довелося подивитися, та й то одним оком, тому що страшно. Але це футбол,» – розповів про свою травму Бєсєдін.

Що відомо про травму Артема Бєсєдіна

  • Артем Бєсєдін вийшов в матчі Євро-2020 Україна – Швеція на заміну в екстратаймі на 91-й хвилині. Він замінив Романа Яремчука. Але зіграв менше десяти хвилин.
  • На 98-й хвилині матчу Бєсєдін намагався дотягнутися до м'яча. Шведський захисник Даніельссон теж намагався дотягнутися до м'яча, але замість цього прямою ногою шипами влучив в ногу Бєсєдіну.
  • Після перегляду відеоповтору швед отримав червону картку. А Бєсєдіна довелося замінити – він покинув поле за допомогою медиків.

Читайте також: Нападник «Динамо» продовжить кар’єру в Італії.

Telegram Channel