Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У громаді на Волині вимагають відновити роботу автостанції

У селищній раді планують звертатися у прокуратуру, якщо роботу автостанції не відновлять.

Фото ivaselrada.gov.ua.

У громаді на Волині вимагають відновити роботу автостанції

З ініціативи Іваничівського селищного голови Лілії Томашевської за участю заступника голови Володимир-Волинської райдержадміністрації Віктора Фіщука 12.08.2021 року в селищній раді відбулась робоча зустріч щодо зупинки роботи автобусної станції в Іваничах

Під час наради йшлося, що керівництво автостанції не надало жодного листа про офіційне закриття об'єкта. Також у селищній раді наголошують, що введення у державі карантинних заходів у 2020 - 2021 роках не передбачало зупинки роботи автостанцій та заявляють, що очільники ПрАТ «ВОПАС» ухвалили таке рішення незаконно.

Нині в Іваничах відсутні елементарні умови для очікування пасажирів як у приміщенні,  так і на прилеглій території.

У повідомленні на офіційному сайті громади вказано, що нині на автостанції відсутній графік руху пасажирського транспорту, який має постійно оновлюватись. Також відсутні елементарні умови для очікування пасажирів як у приміщенні, так і на прилеглій території.

Нагадаємо, на сайті волинської громади пропіарили партію депутата, який купив пральну машину для дитсадка.

Безпосередню відповідальність згідно законодавства за якість та безпечність послуг, доступність, технічний та санітарно-гігієнічний стан споруд на території автостанції несе керівництво ПрАТ «ВОПАС».

У підсумку присутні ухвалили рішення рекомендувати Володимир-Волинській райдержадміністрації звернутися до департаменту інфраструктури облдержадміністрації, Укртрансбезпеки, управління патрульної поліції в області, головного управління Держпродспоживслужби на Волині щодо перевірки діяльності автобусної станції в Іваничах та оцінки правомірності дій ПрАТ «ВОПАС».

Telegram Channel