Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Волинь» поліпшила шанси на фініш в Топ-4 Першої ліги після впевненого старту

Луцький футбольний клуб «Волинь» увійшов до шістки головних фаворитів Першої ліги, не програвши в жодному з чотирьох стартових поєдинків сезону.

Фото ілюстративне.

«Волинь» поліпшила шанси на фініш в Топ-4 Першої ліги після впевненого старту

Луцький футбольний клуб «Волинь» увійшов до шістки головних фаворитів Першої ліги, не програвши в жодному з чотирьох стартових поєдинків сезону. «Хрестоносці», які підійшли до старту нової кампанії у суттєво оновленому складі та змінивши тренера (замість Василя Сачка було призначено тренера «молодіжки» Альберта Шахова), не користувалися популярністю у тих, хто складав список фаворитів нового сезону. Адже від луцької молоді не чекали позитивних результатів з перших же турів. Втім, команда розпочала чемпіонат доволі впевнено – не програвши в жодному з чотирьох поєдинків Першої ліги і набравши в них 6 очок, «Волинь» опинилася в шістці кращих колективів турнірної таблиці на цю мить. А також змусила беттинг-експертів змінити думку щодо своїх претензій в новому сезоні. Зокрема підвищили шанси «Хрестоносців» на потрапляння в Топ-4 аналітики компанії 1xStavka, в лінії якої завжди є широкий вибір об’єктів для парі, що стосуються українського футболу. Якщо встановити мобільну версію 1xStavka безкоштовно і знайти в додатку спеціальну лінію на підсумки Першої ліги, можна переконатися, що наразі вірогідність потрапляння «Волині» до квартету сильніших команд дивізіону оцінюється у 33%. Хоча раніше цей показник був на рівні, нижчому за 20%.

«Хрестоносці», які підійшли до старту нової кампанії у суттєво оновленому складі та змінивши тренера (замість Василя Сачка було призначено тренера «молодіжки» Альберта Шахова), не користувалися популярністю у тих, хто складав список фаворитів нового сезону. Адже від луцької молоді не чекали позитивних результатів з перших же турів.

Втім, команда розпочала чемпіонат доволі впевнено – не програвши в жодному з чотирьох поєдинків Першої ліги і набравши в них 6 очок, «Волинь» опинилася в шістці кращих колективів турнірної таблиці на цю мить. А також змусила беттинг-експертів змінити думку щодо своїх претензій в новому сезоні. Зокрема підвищили шанси «Хрестоносців» на потрапляння в Топ-4 аналітики компанії 1xStavka, в лінії якої завжди є широкий вибір об’єктів для парі, що стосуються українського футболу. Якщо встановити мобільну версію 1xStavka безкоштовно і знайти в додатку спеціальну лінію на підсумки Першої ліги, можна переконатися, що наразі вірогідність потрапляння «Волині» до квартету сильніших команд дивізіону оцінюється у 33%. Хоча раніше цей показник був на рівні, нижчому за 20%.

 

Звісно ж, до головних фаворитів свого дивізіону луцьким футболістам ще далеко – наразі двома яскравими претендентами на пряме підвищення в класі є харківський «Металіст» та криворізький «Кривбас» які ще не втрачали очок в новому сезоні. Експерти відомої беттинг-компанії Leon у котируваннях, які представлені в зручній мобільній версії, вважають, що харків’яни та криворіжці вийдуть до Прем’єр-ліги з вірогідністю у 92% та 85% відповідно.

Втім, не варто забувати, що згідно з регламентом нового сезону Першої ліги, команди, які завершать кампанію на третьому та четвертому місцях, зможуть поборотися за підвищення в класі у перехідних матчах плей-офф, і саме за ці позиції у «Волині» з’являються непогані шанси позмагатися. Варто лише зберігати чудову форму, яку «Хрестоносці» демонструють на старті кампанії, а в ідеалі – ще і підсилити складі декількома досвідченими виконавцями. Адже молодь луцького клубу може не витримати важкий сезон.

 

 

 

Telegram Channel