Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Волинь» у серії післяматчевих пенальті здолала друголігову вінницьку «Ниву»

Тільки вперед!

Фото fcvolyn.net

«Волинь» у серії післяматчевих пенальті здолала друголігову вінницьку «Ниву»

Лучани крокують далі в Кубку України

У кубковому поєдинку тренерський штаб «Волині» провів масштабну ротацію стартового складу – в порівнянні з останніми матчами чемпіонату України з перших хвилин вийшли лише четверо тих самих гравців, а можливість проявити себе отримали ті, хто не мав багато ігрового часу раніше, інформує fcvolyn.net.

Сам поєдинок розпочався з «холодного душу» для «Волині»: уже на 3-й хвилині господарі поля заробили право на пенальті, однак граючий президент «Ниви» Артур Загорулько своїм ударом не влучив у ворота, пробивши вище воріт. А уже за десять хвилин одинадцятиметровий удар призначили для «Волині» за фол проти Олександра Чернова. Вирок арбітра взявся виконувати Назарій Богомаз і, попри усі старання Євгена Шкарбана, відправив м’яч точно у кут воріт – 0:1! В подальшому господарі поля захопили ініціативу в матчі, постійно створюючи чудові нагоди для взяття воріт – найкращі моменти були у Антона Брижчука, який влучив у поперечину воріт Арсенія Коркодима, та у того-таки Загорулька, який ударом головою наприкінці тайму влучив у ближню бокову стійку. Утім, і волиняни зрідка відповідали своїми можливостями – зокрема, Дмитро Янчук після перехоплення лише трохи з-за меж карної зони не влучив у нижній кут рамки «Ниви».

У перерві обидва тренери зробили одразу п’ять замін на двох, а вінничани намагалися відігратися. Щоправда, серйозні нагоди для голів вони почали створювати наприкінці матчу – зокрема, Дмитро Бондар та невтомний Загорулько з дуже вигідних позицій пробивали вище воріт. Свого футболісти «Ниви» таки досягнули на 89-й хвилині, коли заробили право на дуже небезпечний штрафний, а Максим Зеленевич чудовим ударом у самісіньку «дев’ятку» без шансів для Коркодима його реалізував – 1:1. Гра перейшла до овертаймів, перший з яких своїм небезпечним ударом в руки Шкарбану підсумував Богдан Кобзар. А друга половина додаткового часу запам’яталася лише вилученням Олександра Калітова, який перервав небезпечний забіг того-таки Кобзаря.

Фінальна перестрілка з одинадцятиметрової позначки стала щасливою саме для «Волині».

Фінальна перестрілка з одинадцятиметрової позначки стала щасливою саме для «Волині». Арсеній Коркодим з третього разу розгадав тенденцію господарів, які пробивали свої удари по центру воріт, та не залишив шансів Віктору Георгієву, а усі лучани разом з останнім точним ударом Кобзаря пробивали влучно, тож святкували «хеппі-енд» у вінницькому кубковому трилері!

Хоча… радіти та особливо святкувати ніколи – уже 22 серпня, у неділю, на підопічних Альберта Шахова чекає ще важчий виїзд до івано-франківського «Прикарпаття». 

Читайте також: «Шериф» Юрія Вернидуба однією ногою вже в груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Telegram Channel