Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Речник ПЦУ назвав протести представників Московського патріархату «комсомольським антицерковним карнавалом»

Віряни УПЦ (МП) протестували проти візиту Вселенського патріарха.

Фото Макса Требухова.

Речник ПЦУ назвав протести представників Московського патріархату «комсомольським антицерковним карнавалом»

Представники московської церкви в України хотіли сказати, що вони не підтримують томос, який Варфоломій надав Православній церкві України

Речник Православної церкви України архієпископ Євстратій (Зоря) назвав протести «Мирян» проти Вселенського патріарха Варфоломія комсомольським антицерковним карнавалом.

Про це він написав у Facebook, передає «Релігійна правда».

«Це єдине, як можна охарактеризувати вчорашні та сьогоднішні хороводи, які водили у Києві і біля нього «мірянє імені отца Вадімія. А вийшов, цитуючи живого класика МПвУ, — пшик», — зазначив архієпископ Євстратій.

Прихильники РПЦ в Україні зібралися в урядовому кварталі. Вони провели молитовне стояння під Верховною радою, де вселенський патріарх Варфоломій зустрічався з президентом Володимиром Зеленським і спікером парламенту Дмитром Разумковим.

Нагадаємо, Вселенський Патріарх ще 15 років тому напророчив Епіфанію велике майбутнє

У суботу, 21 серпня, прихильники РПЦ в Україні зібралися в урядовому кварталі. Вони провели молитовне стояння під Верховною радою, де вселенський патріарх Варфоломій зустрічався з президентом Володимиром Зеленським і спікером парламенту Дмитром Разумковим.

Telegram Channel