Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Після перемоги в Луцьку гравці рівненського «Вереса» отримали рекордні преміальні (Відео)

Іван Надєїн (у центрі) дуже задоволений успіхом команди.

Фото із сайту veres.rv.ua.

Після перемоги в Луцьку гравці рівненського «Вереса» отримали рекордні преміальні (Відео)

Нагадаємо, вчора вони здобули історичну вікторію, здолавши на луцького стадіоні «Авангард» команду «Минай» з передмістя Ужгорода із рахунком 1:0

Президент «Вереса» Іван Надєїн розповів про те, що гравці команди отримають рекордні преміальні за першу перемогу в УПЛ.

Чемпіонат України з футболу, VBet ліга, 5 тур. 21 серпня 2021 року, Луцьк, стадіон Авангард, 1376 глядачів. «Верес» – «Минай» – 1:0 (Гегедош, 60 хв.). На 66-й хвилині гравець «Миная» Білоног не реалізував пенальті (воротар Богдан Когут).

«Це дуже важлива для нас перемога. Тому вітаю команду, – заявив після матчу президент рівненського клубу Іван Надеїн. – Готуємося до гри з «Десною». Нарешті ми знову зробили спільне переможне фото. Команда задоволена і отримали преміальні. В Першій лізі ми звикли до перемог і кожна нічия сприймалася як невдача. Зараз ситуація інша. Кожна перемога для нас – це свято. Думаю, для гравців це теж справжнє свято. Вони сьогодні отримали рекордні для нас преміальні. Таких преміальних дотепер команда ще не отримувала».

«Таких преміальних дотепер команда ще не отримувала».

«Футболісти знають, що нам потрібно перемагати і таким чином ми намагаємося мотивувати команду. Ми розуміємо, що без мотивації – не буде ніякого результату», – сказал Надеїн.

Щоправда, про розмір преміальних не повідомляється. Бо ж податки з них треба платити. А навіщо?

Читайте також у нас: «Помер Ігор Вовковинський – найвища людина світу з Книги рекордів Гіннеса».

Telegram Channel