Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині чоловік під час бійки вкусив за вухо неповнолітнього родича

Суд призначив чоловікові покарання у виді штрафу в розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень.

Фото Суспільне.

На Волині чоловік під час бійки вкусив за вухо неповнолітнього родича

Шацький районний суд призначив чоловіку покарання у виді штрафу

Про це пише ІА Волинські новини.
Злочин трапився 26 жовтня 2020 року в обідню пору. Як ідеться у вироку, під час конфлікту та бійки обвинувачений вкусив малолітнього потерпілого за вухо, спричинивши легке тілесне ушкодження.

Вухо йому зашивали, а лікування тривало близько трьох місяців, він не міг ходити до школи.

Як розповіли потерпілий та обвинувачений, вони є далекими родичами. Обвинувачений разом з дружиною та сином приїхали забирати генератор, який позичали рік тому, до батька та брата потерпілого. Однак ті віддали йому не їхній генератор. Тож між ними стався конфлікт та бійка, в якій брав участь і малолітній потерпілий.
Обвинувачений не визнавав своєї вини, вказуючи, що міг ненароком зачепити вухо потерпілого браслетом від годинника. Відзначимо, що під час дізнання обвинувачений визнавав викладені в обвинувальному акті фактичні обставини події і про будь-які інші версії розвитку події дізнавачу не повідомляв.

Читайте також:  Волинянці повернули вкрадену сумку. Але без грошей.

Натомість потерпілий наголошував, що під час бійки обвинувачений наносив йому удари та все-таки вкусив його за вухо зубами, при цьому він гарчав, немов собака. Вухо йому зашивали, а лікування тривало близько трьох місяців, він не міг ходити до школи.
Вивчаючи докази, суд врахував послідовність показань потерпілого, зокрема під час проведення слідчого експерименту, а також висновок експерта, який не виключав можливість, що рани, отримані потерпілим, можуть виникнути внаслідок укусу.

Реклама Google

Дійшовши висновку про винність чоловіка, суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень.
Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ.

Telegram Channel