Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Мешканка княжого міста представлятиме Волинь на всеукраїнських змаганнях

Валентина Борусевич з Володимир - Волинського вміє перемагати і на змаганнях, і в житті.

Фото зі сторінки Валентини Борусеивч у Фейсбук.

Мешканка княжого міста представлятиме Волинь на всеукраїнських змаганнях

Пані Валентину ще зовсім недавно вітали з перемогою у всеукраїнському творчому фестивалі «Україна єдина»

«Моя перемога у всіх п'ятьох видах! Чесна і заслужена!»⁠ - емоційно написала на своїй сторінці у Фейсбук  народна майстриня з Володимира – Волинського, героїня багатьох наших публікацій Валентина Борусевич (на фото в центрі)

У Маневичах, де проходив  VIII фізкультурно – оздоровчий фестиваль для осіб з інвалідністю «Дорога до власних перемог», вона отримала перші місця.  Зокрема,  у таких видах спорту, як боча, дартс, стрільба з лука, стрільба з пневматичної гвинтівки, корнхол.

Нагадаємо, вона - дипломант багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів творчості, тренерка майстер-класів для різних категорій людей (опанувала більше 14 видів технік декоративно-прикладного мистецтва), переможець спортивних всеукраїнських змагань для людей з інвалідністю, громадська активістка.

Пані Валентину ще зовсім недавно вітали з перемогою у всеукраїнському творчому фестивалі «Україна єдина», а напередодні Дня Незалежності вона привезла нові відзнаки.

У Маневичах, де проходив  VIII фізкультурно – оздоровчий фестиваль для осіб з інвалідністю «Дорога до власних перемог», вона отримала перші місця.  Зокрема,  у таких видах спорту, як боча, дартс, стрільба з лука, стрільба з пневматичної гвинтівки, корнхол, майже усі з яких, до речі, включені в паралімпійські ігри. Тепер Валентина Борусевич буде представляти команду Волинської обласної організації Союзу людей з інвалідністю на Всеукраїнських змаганнях в Затоці, які відбудуться 30 серпня на базі «Надзбруччя»

Випробувати свою фізичну форму, поспілкуватися, і, звісно, поборотися за перемогу до Маневичів приїхали люди з різних куточків області - Луцька, Ковеля, Нововолинська, Володимира – Волинського, Ківерець,  Голобської , Любешівської,  Рожищенської,  Камінь – Каширської, Колківської, Прилісненської  та Маневицької  територіальних громад.

Підтримували учасників спортивного фесту  Володимир Фурманчук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, Руслан Клімчук, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради, Василь Шевчук, заступник начальника  Волинського регіонального центру з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». Гарний на трій учасникам створив  перед початком поєдинків  танцювальний ансамбль «Родзинка» під керівництвом Наталії Дем'янчук .

А на завершення змагань учасники вишикувались для спільного фото з буквами -  склавши девіз підтримки паралімпійської збірної «Наша підтримка – ваша перемога!» та розгорнули 10 - метровий прапор України з нагоди 30 -ї річниці Незалежності України.

Читайте також: Волинська майстриня перемогла на конкурсі «Україна єдина».

Реклама Google

Telegram Channel