Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Волинська майстриня перемогла на конкурсі «Україна єдина»

Валентина Борусевич і її творча робота.

Фото з Фейсбук-сторінки Валентини Борусевич.

Волинська майстриня перемогла на конкурсі «Україна єдина»

Мешканка Володимир – Волинського Валентина Борусевич, яка опанувала більше 14 видів технік декоративно-прикладного мистецтва, вчергове зайняла першу сходинку у всеукраїнському творчому фестивалі «Україна єдина»

Нагадаємо, що Валентина Борусевич очікує на підсумки ще одного, престижного щорічного фестивалю «Незламні духом», на який надіслала свою творчу роботу. Наша талановита землячка увійшла у список фіналістів, і тепер очікує на остаточний результат, який буде озвучений у травні. 

Дипломант багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів творчості, тренерка майстер-класів для різних категорій людей, переможець спортивних всеукраїнських змагань для людей з інвалідністю, громадська активістка, про яку ми писали, і на цей раз виготовила блокнот, прикрашений оригінальним візерунком у техніці точкового розпису. Над ним, каже жінка, натхненно працювала кілька днів.

На своїй сторінці у Фейсбук пані Валентина написала: «Приємна новина! Дякую жюрі фестивалю «Україна єдина»,  що високо оцінили мої роботи у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» і нагородили ПЕРШИМ  місцем. Радію, що мої блокноти привернули увагу і сподобались! Шаную кожного, хто вірив у мене і підтримував». Невдовзі, на знак підтвердження цієї перемоги, вона має отримати диплом, кубок і медаль.

Читайте також: Блокнот від волинянки Валентини Борусевич — ​це справжній шедевр

Нагадаємо, що Валентина Борусевич очікує на підсумки ще одного, престижного щорічного фестивалю «Незламні духом», на який надіслала свою творчу роботу. Наша талановита землячка увійшла у список фіналістів, і тепер очікує на остаточний результат, який буде озвучений у травні. А підсумки й нагородження мають відбутися на Співочому полі у Києві.

Вітаємо пані Валентину й бажаємо їй нових перемог!

Алла Лісова

Telegram Channel