Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
На  Чемпіонаті України з літнього біатлону серед юнаків та дівчат волиняни не пасуть задніх (Фото)

Наші спортсмени показали хороші результати!

Фото Федерації біатлону Волині.

На Чемпіонаті України з літнього біатлону серед юнаків та дівчат волиняни не пасуть задніх (Фото)

У Чернігові спринтерськими гонками стартували змагання присвячені пам'яті заслуженого тренера України Б.М. Зоріна

У групі середніх дівчат представниця Волині Аліна Хміль фінішувала третьою, поступившись біатлоністам львівської школи Олені Городній та Вероніці Шевчик. Підтримав медальну естафету і її брат Михайло Хміль, який біг спринт у групі старших юнаків. Він завоювавав срібну медаль. Перемогу ж у цій категорії здобув харків'янин Євгеній Завада. Втім, варто зазначити, що, не зважаючи на чотири штрафних кола, Михайлу не вистачило десь сім секунд. 

Стрільбою Дарини Казакової захоплювалися навіть тренери інших команд.

У групі середніх юнаків Максим Денисенко закривав стартовий протокол учасників цієї категорії. На першому вогневому рубежі він не закрив одну мішень, двічі зайшов на штрафні кола на стійці, але у підсумку все ж посів восьме місце. Перемогу святкував сумчанин Денис Редька.

У молодших групах і дівчата і юнаки стартували без зброї. Найкращий фінішний результат серед представниць Волині у цій категорії показала Анастасія Марусик. Вона невдало пройшла перший вогневий рубіж, але на стійці реабілітувалась. У підсумку спортсменка посіла 21 фінішне місце.

Варто відзначити й спортсменку Боратинської ОТГ Дарину Казакову, яка посіла 25 місце. Її стрільбою захоплювалися навіть тренери інших команд. Перемогу у цій категорії здобула представниця сумської школи Поліна Пуцко.

Спортсмени Кирил Кульчицький та Назар Савонік закривали біатлонну програму. У групі молодших юнаків вони посіли шосте та восьме місця.

Читайте також: Почесним громадянином Волині став спортсмен, що працює з особливими дітками.

Василь ПОКОТИЛЕЦЬ.

Реклама Google

 
 

 

Telegram Channel