Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як почувається чоловік, який отримав сім Covid-щеплень різними препаратами

Колумбієць отримав так багато щеплень, бо має психічні розлади, а держава не створила системи, яка б повноцінно відстежувала процес вакцинації.

Фото Главком.

Як почувається чоловік, який отримав сім Covid-щеплень різними препаратами

У колумбійському місті Калі чоловік отримав сім щеплень від коронавірусу. Влада почала розслідування інциденту

«Особа, яка була щеплена сім разів в різних мегацентрах міста, вже повністю ідентифікована, це чоловік старше 60 років з явними психологічними проблемами», – повідомила секретарка охорони здоров'я Калі Міерланді Торрес, пише Главком.

Чоловік отримав щеплення препаратами компаній Sinovac, AztraZeneca, Pfizer і Janssen.

Чиновниця запевнила, що випадок з громадянином, який був вакцинований сім разів, був виявлений 21 липня, і з того часу почалося відповідне розслідування. «Це явно свідчить про недоліки, які ми маємо в інформаційних системах, щоб мати дані про вакцинованих людей в реальному часі, і, очевидно, що така ситуація ускладнює негайне виявлення подібних випадків і отримання інформації про них протягом більш тривалого періоду», – сказала вона.
Чоловік отримав щеплення препаратами компаній Sinovac, AztraZeneca, Pfizer і Janssen. За даними органів охорони здоров'я, у нього не було ніякої реакції на отриману кількість вакцин, і до нього не будуть застосовані будь-які санкції.

Читайте також: Хірург з Луцька потрапив до спецпроєкту «30 лікарів Незалежної України».

Водночас стало відомо, що органи охорони здоров'я почнуть пошук нових людей, у яких могло статися передозування вакцинами від коронавірусу. Також МОЗ впровадило новий інструмент для запобігання повторення подібних випадків.

Telegram Channel