Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Справа генерала Павловського: адвокат заявив, що прокурори вирішили «по-тихому» продовжити запобіжний захід

Генерал Ігор Павловський.

Фото 5 канал.

Справа генерала Павловського: адвокат заявив, що прокурори вирішили «по-тихому» продовжити запобіжний захід

За словами адвоката Ростислава Кравця, заплановано залучення безкоштовних адвокатів і недопуск адвокатів, які захищають Павловського

Адвокат Ростислав Кравець повідомив, що у його розпорядженні опинилася інформація про те, що сьогодні вночі прокурори, які не ходять на засідання по генерал-лейтенанту Павловському щодо оскарження запобіжного заходу, вирішили тихо продовжити цей запобіжний захід, пише 5 канал.

Такого не було в цій країні ніколи, але мабуть вирішили почати і таку практику.

«Офіційно сторону захисту ніхто не повідомив, що сьогодні буде засідання в Печерському суді з цього питання», – написав адвокат. За його словами, заплановано залучення безкоштовних адвокатів і недопуск адвокатів, які захищають Павловського.

«Такого не було в цій країні ніколи, але мабуть вирішили почати і таку практику. Поки ми з колегами терміново прямуємо до Печерського суду Києва, до суддів якого я звертаюся з проханням не порушувати право Павловського на вибір захисника і право на захист», – повідомив Кравець. 

Читайте також: Скандал на Луганщині: як «Слуги» чужими руками посадили «Львівський гай»​.

Нагадаємо, що раніше його арештували з правом внесення застави в майже пів мільярда гривень. Як відомо, колишнього заступника міністра оборони Ігоря Павловського, двох ексначальників департаменту відомства, а також керівника заводу «Кузня на Рибальському» Валерія Шандру підозрюють у постачанні до армії у 2016-2018 роках техніки низької якості. Мовиться про бойові катери та автомобілі невідкладної медичної допомоги, які, як вважають слідчі ДБР, не відповідали вимогам і не можуть використовуватися у Збройних силах. 12 липня йому обрали запобіжний захід – два місяці за ґратами з правом внесення застави у розмірі майже пів мільярда гривень.

Telegram Channel