Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Волинь» держалася з усіх сил, проте таки програла у Луцьку «Металісту» (Відео)

Таки шкода...

Фото footboom.com

«Волинь» держалася з усіх сил, проте таки програла у Луцьку «Металісту» (Відео)

Початок розгрому господарів поля поклав... вихованець волинського футболу. А вболівальники луцького клубу вивісили на стадіоні величезний банер із написом «Біда ВОЛИНІ в тому, що нею керують ті, кому вона НЕ ПОТРІБНА!»

«Волинь» (Луцьк) – «Металіст» (Харків) – 0:3 (0:1 – Юрій Романюк, 69 хв.; 0:2 – Євген Банада, 84 хв.; 0:3 – Вієйра Кампос Пейшоту Матеус, 90+3 хв.) 

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 6-й тур. 28 серпня 2021 року. Луцьк. Стадіон «Авангард». Головний суддя Володимир Новохатній (Київ).

Лучани протрималися проти беззаперечного лідера чемпіонату увесь перший і більшу частину другого тайму, час від часу ще й доволі бойовито «покусуючи» грізного суперника. Проте таки програли з великим рахунком.

Перший гол у ворота «Волині» на 69 хвилині забив 24-річний Юрій Романюк, уродженець волинського села Рудка-Козинська, вихованець ДЮСШ «Волинь».

Перший гол у ворота «Волині» на 69 хвилині забив 24-річний Юрій Романюк, уродженець волинського села Рудка-Козинська, вихованець ДЮСШ «Волинь», який відзначився справді красивим ударом лівою з-поза меж штрафного майданчика. До речі, нинішні вихованці ДЮСШ «Волинь» у цей момент саме скандували дитячими голосами біля самісінького футбольного поля «Волинь – чемпіон!»... Також прикметно, що наш волинський Юрко не надто стримував свої емоції, святкуючи взяття воріт на таки ж рідному-ріднісінькому для нього «Авангарді»...

За чверть години Євген Банада подвоїв перевагу гостей. А вже на доданих хвилинах поєдинку бразилець Вієйра Кампос Пейшоту Матеус довів рахунок до розгромного.

 Це перша поразка підопічних Альберта Шахова у нинішній першості. Після шести турів в активі «Волині» лишається сім набраних очок (одна перемога, чотири нічиїх і сьогоднішня поразка).

Відеоогляд матчу дивіться тут.

До речі, вболівальники луцького клубу вивісили на стадіоні величезний банер із написом «Біда ВОЛИНІ в тому, що нею керують ті, кому вона НЕ ПОТРІБНА!».

Читайте також: Тільки сьогодні в Токіо 5 разів звучало «Ще не вмерла України».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel