Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Під час сварки чоловік зарізав власну дружину, розчленував тіло і сховав фрагменти у морозильній камері (Відео, фото)

Немає слів...

Фото Національної поліції.

Під час сварки чоловік зарізав власну дружину, розчленував тіло і сховав фрагменти у морозильній камері (Відео, фото)

Душогуба вже затримали...

Слідчі поліції Києва готують підозру чоловіку, який на думку слідства, вбив та розчленував власну дружину, повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Чоловік наніс дружині близько 15-ти ударів ножем, після чого розчленував тіло та заховав у морозильну камеру. За злагодженої співпраці з правоохоронцями Черкащини оперативники встановили та затримали чоловіка у місті Черкаси. 

27 серпня до поліції Києва звернувся місцевий мешканець. Чоловік виявив у квартирі свого родича, що розташована у будинку  на проспекті Правди, фрагменти тіла жінки. За викликом виїжджали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, криміналістична лабораторія, кінолог та судово-медичний експерт. 

Під час чергового з’ясування стосунків чоловік схопив ніж та завдав ним близько 15 ударів у живіт та груди дружини.

Начальник столичної поліції Іван Вигівський повідомив, що під час невідкладного обшуку слідчі виявили фрагменти тіла 40-річної уродженки Черкаської області. Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний її 35-річний чоловік. Між подружжям постійно виникали сварки. Під час чергового з’ясування стосунків чоловік схопив ніж та завдав ним близько 15 ударів у живіт та груди дружини. Після цього зловмисник розчленував її тіло та поклав фрагменти у морозильну камеру. Ще близько тижня фігурант жив у цій квартирі, але згодом виїхав у місто Черкаси.

«За нашим орієнтуванням правоохоронці Черкаської області менше ніж за три години затримали підозрюваного. Після втечі він перебував в оселі вбитої ним жінки та намагався скоїти самогубство, але поліцейські цьому завадили», - зазначив начальник поліції Києва.

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За погодженням із Подільською окружною прокуратурою міста Києва слідчі готують фігуранту повідомлення про підозру та клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Реклама Google

Читайте також: У Луцькому районі шахраї на 9000 гривень обвели навколо пальця довірливого автолюбителя.

Telegram Channel