Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Після поразки з рахунком 0:7 від «Динамо» Руслан Костишин пішов із посади головного тренера «Колоса»

Ось так...

Фото ФК "Колос".

Після поразки з рахунком 0:7 від «Динамо» Руслан Костишин пішов із посади головного тренера «Колоса»

Фахівець залишиться працювати в структурі клубу

44-річний головний тренер «Колоса» Руслан Костишин подав у відставку, про що повідомив президенту клубу Андрію Засусі вранці у неділю, 29 серпня.

Президент прийняв це рішення і запропонував Руслану Костишину залишитися працювати в структурі клубу. Костишин погодився на пропозицію і залишиться працювати у «Колосі», інформує sport.ua.

Виконуючим обов'язки головного тренера «Колоса» призначений Сергій Кузнецов, який працював помічником Костишина в його тренерському штабі.

Костишин очолював «Колос» з 2014 року і пройшов із клубом шлях від першості Київської області до української Прем'єр-ліги.

Костишин очолював «Колос» з 2014 року і пройшов із клубом шлях від першості Київської області до української Прем'єр-ліги.

У поєдинку 6-го туру УПЛ «Колос» програв київському «Динамо» з рахунком 0:7.

Руслан Костишин на післяматчевій прес-конференції не добирав слів:

«Хочеться у роздягальні кричати і все рознести. Але ця проблема з'явилася не сьогодні, вона з'явилася набагато раніше. Я аналізую ситуацію. Помилок багато, в першу чергу моїх. Коли немає результату, головний тренер повинен за нього відповідати. Для мене це рідний клуб, після зустрічі з президентом будуть якісь висновки.

Хочеться у роздягальні кричати і все рознести.

Ми два роки тому «Шахтарю» так само програли, тоді було 0:6, і 0:5 у першому таймі. Але тоді хоча б ми створювали моменти. Так, я розніс іх у роздягальні, але у нас була купа моментів. А сьогодні не було і моментів, і не було пристрасті. І ця поразка принесе дуже багато користі. Ми розуміємо, що команда впала дуже низько, і потрібно підніматися уверх. Ти розумієш, що потрібно робити кардинальні зміни. 

Що значить хлопці не оговталися після єврокубків? Вони ж професіонали. А «Ворскла» ж оговталася. Це якщо ми першу гру після Ліги Конференцій зіграли проти «Руха», тоді ми можемо поговорити про психологію. А вже пройшло три тижні. Тож, для футболістів та тренерів це не виправдання. Так можна увесь сезон йти на останньому місці, якщо ми увесь час будемо згадувати виліт від Караганди. 

Я хочу сказати дякую нашим вболівальникам, вони молодці. Навіть за такого рахунку вони нас підтримували. Рахунок 0:7, у нас кутовий, а вони кричать «Колос», вони хочуть, щоб ми забили бодай гол. Це і є справжні вболівальники! Велика повага їм за таке», - сказав Костишин.

Читайте також: Коментуючи суддівство у поєдинку з «Металістом», головний тренер «Волині» Альберт Шахов чотири рази вжив слово «б**дь».

Telegram Channel