Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Чоловік у сквері зарізав жінку, яка приїхала на роботу (Фото)

Підозрюваного встановили й затримали. Він із жертвою знайомий не був, свої мотиви пояснити не може.

Фото поліції Житомирської області.

Чоловік у сквері зарізав жінку, яка приїхала на роботу (Фото)

У Новограді-Волинському на Житомирщині на вулиці знайшли вбитою 48-річну жінку

Вона приїхала в райцентр зі Звягельського району влаштовуватися на роботу. Роботодавця очікувала у сквері, коли до неї підійшов чоловік, зненацька вдарив гострим предметом у шию і пішов далі.

Підозрюваного встановили й затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

«Оскільки подія відбулася серед білого дня на парковій алеї, з неочевидних мотивів, надважливо було швидко розшукати підозрюваного. З усього було зрозуміло, що він міг становити потенційну загрозу для інших людей. Тож оперативники вилучили записи камер відеоспостереження, розміщених поблизу. Завдяки ним за кілька годин вдалося встановити й затримати підозрюваного», – повідомив начальник ГУНП у Житомирській області Юрій Олійник.

31-річного жителя райцентру поліцейські затримали у дворі будинку, де він проживав. 

31-річного жителя райцентру поліцейські затримали у дворі будинку, де він проживав. Чоловік вживав спиртне. При ньому вилучили речові докази причетності до злочину. З потерпілою він не був знайомий, а мотиви вбивства чітко пояснити не може.

Усі обставини та причини, що спонукали до вчинення тяжкого злочину, встановлюють. Підозрюваному загрожує до 15 років в'язниці.

29-річний Тарас Усенко з міста Кривий Ріг на Дніпропетровщині вийшов на вулицю з кухонним ножем. Кричав і кидався на перехожих. Зарізав 60-річного чоловіка і його 30-річного сина. Вісьмом поранив руки, обличчя, плечі.

Читайте також:  Пішли на романтичний пікнік: 20-річну студентку до смерті загризли собаки

 

 

Джерело: Поліція Житомирської області
Telegram Channel