Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Угорські хокеїсти спровокували українських на бійку (Фото)

Хокеїст команди гостей обізвав кількох наших гравців «п…сами».

Фото Івана Вербицького.

Угорські хокеїсти спровокували українських на бійку (Фото)

Поєдинок молодіжних збірних України і Угорщини завершився грандіозною бійкою

Хокейний поєдинок молодіжних збірних України і Угорщини на льоду броварської арени «Термінал» у рамках міжнародного турніру завершився ґрандіозною бійкою за участю всіх польових гравців, які перебували на майданчику, передає Спорт.юа.

Сутички відбулися відразу після вкидання за 19 секунд до сирени.

Сутички відбулися відразу після вкидання за 19 секунд до сирени. Українці самі кинулися в кулачні бої після того, як суперники спровокували їх зневажливими словесними репліками. Представники нашої команди розповіли, що бійці передували дві події. Спершу троє угорців «під’їхали» до нашого голкіпера Василя Полгородника. А невдовзі, проїжджаючи повз українську лаву, хокеїст команди гостей обізвав кількох наших гравців «п…сами».

Вийшовши на лід, Сергій Нікулін, Андрій Євтухов, Давид Сібілевич і Владислав Сушков відразу після вкидання скинули краги на лід. Опоненти були до цього готовими й зробили те саме – зав’язалася жорстка бійка. Показово, що свої боксерські поєдинки українці виграли і, отримавши матч-штрафи, залишили майданчик з гордо піднятими головами. Щоправда, залишили не відразу, бо існував ризик, що вияснення стосунків продовжиться і поза межами хокейної коробки. Лише переконавшись, що вилучені опоненти вгомонилися, їх відправили до роздягалень, а гра, яка тривала сукупно майже три години, була завершена.

Загалом поєдинок вийшов дуже емоційним і навіть грубим. Сукупно українці заробили 118, а їхні опоненти – 172 хвилини штрафу. Через травми лід достроково залишили нападник господарів Артем Грабовецький (у другому періоді) і воротар гостей Тамаш Антек (у третьому).

Матч завершився перемогою угорців 4:6. При цьому у другому періоді наша команда вирвалася вперед на дві шайби, скориставшись потужною чисельною перевагою – двічі поспіль наші хокеїсти грали вп’ятьох проти трьох суперників, причому один з гравців суперників в обох випадках відбував п’ятихвилинний штраф. Проте через грубі помилки в заключному періоді здобутий гандикап українці розгубили і врешті програли зустріч. Дублем у складі збірної України відзначився Денис Бородай, по шайбі закинули Артем Гребеник і Гліб Варава.

Переможницею міжнародного турніру в Броварах стала юнацька збірна Білорусі (U18). На два роки молодші від опонентів білоруси, які представляють елітний ешелон світового хокею, перемогли українців 5:3, угорців – 7:2.

Читайте також: Канадійська голкіперка відкрила світові усю красу хокею (Фото)

Крізь домашній турнір українці готуються до участі в чемпіонаті світу в дивізіоні 1В, який відбудеться 12-18 грудня в Таллінні (Естонія). Крім господарів, суперниками збірної України будуть команди Словенії, Франції, Польщі і Японії. До старту на першості планети наша команда ще повинна зіграти в одному міжнародному турнірі.

 
 
 
Telegram Channel