Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У мережі просять допомогти ідентифікувати «тітушок» з Маршу Патріотів

Експрездент Петро Порошенко унаслідок облиття його зеленкою отримав опік очей другого ступеня.

Фото ВВС Україна.

У мережі просять допомогти ідентифікувати «тітушок» з Маршу Патріотів

Громадська організація ветеранів війни проти російської агресії «Res_Publika. Брати по Зброї» звернулася до небайдужих громадян із проханням допомогти ідентифікувати осіб, які можуть бути причетні до нападу на п'ятого президента Петра Порошенка 24 серпня під час Маршу Партіотів

«Це була наша хода - Марш патріотів і ветеранів. І тому нам принципово важливо знайти і домогтися покарання тих, хто цинічно у цей день вирішив зробити ставку на злочин. Дякуємо небайдужим громадянам за вашу реакцію та допомогу з фото та відео!», - пишуть активісти у Facebook, пише gazetaua.

Ми передивилися дуже багато відео і фото, і достеменно ідентифікували обличчя людей, які в складі злочинної групи, щонайменше, до якої входить 4 осіб, готували цей злочин.

«Ми передивилися дуже багато відео і фото, і достеменно ідентифікували обличчя людей, які в складі злочинної групи, щонайменше, до якої входить 4 осіб, готували цей злочин.
Ось ці люди. Ми просимо вас допомогти нам ідентифікувати цих осіб. Цих «тітушок» президента Володимира Зеленського, які знущалися над пам'яттю Героїв Небесної Сотні, над захисниками України та над всіма українцями, які відзначали День Незалежності. Інформацію можете надсилати в особисті повідомлення», - пишуть ветерани.

 

 «Це важливо, оскільки таким чином Зеленський не просто розправляється зі своїм політичним опонентом Порошенком. Він своїми діями загрожує кожному, бо безкарність - вбиває і повертає нас у зловіщі часи Януковича», - резюмують у громадській організації.

Читайте також: Заява «Європейської Солідарності»: боягузливе мовчання Зеленського робить його співучасником злочинів Путіна​.

 

 

  24 серпня під час участі у Марші Патріотів та вшануванні пам'яті Героїв Небесної Сотні на Петра Порошенка скоїли напад. Виконавця нападу зараз ховають від слідства. У «Європейській Солідарності» поклали відповідальність за напад на лідера найбільшої опозиційної партії на Офіс Зеленського. Свою позицію щодо неприпустимості атаки на Порошенка висловило Посольство США. Офіс президента наразі досі не оприлюднив своєї позиції.

Telegram Channel