Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Як вивчити французьку мову з нуля?

Довірте справу професіоналам та вибирайте початковий курс французької.

Фото Сotedazur.com.ua.

Як вивчити французьку мову з нуля?

Вивчити французьку мову здатен кожний, хто звик плідно старатися та бажає досягти успіхів у будь-якій справі

Твердження про те, що схильність до тієї чи іншої діяльності надається з дитинства є не зовсім правильним. Коли у людини є справжня мотивація досягти вершин у предметі, вона має з головою поринути у навчання. 

Аби зробити правильний старт, необхідно знайти якісні курси французької, щоб не припуститися базових помилок, вивчаючи матеріал самостійно. Як тільки ми вводимо в пошук – «як вивчити французьку мову з нуля», нас очікують тисячі самовчителів та ненадійних інтернет-сторінок з  граматичними та друкарськими помилками.

Тож як вивчити французьку мову з нуля?

Відповідь на це питання, як не дивно, криється в нас самих. Варто одразу зорієнтуватися з тим, який ви тип студента. Існують три базових види сприйняття інформації, про які варто дізнатися трохи більше. Ці три типи допоможуть у майбутньому навчанні в школі французької мови, де ви самі будете знати, як вам простіше підготуватися до тестування чи семінару.

Візуальний тип  

Людина краще сприймає будь-який матеріал навіть через візуальну складову: картинки, фільми та відеозаписи. Такому студенту допоможе краще засвоїти матеріал штурмування книжок чи перегляд серіалів із субтитрами. Але варто бути обережним і не зациклюватись на такій формі вивчення мови – для підтримання грамотної бесіди потрібно знати базові правила граматики, які жоден серіал не пояснить так, як це зробить вчитель.

Розібравшись з тим, який ви тип студента, вам буде простіше застосовувати свої знання на практиці та ідеально пройти будь-який курс французької мови.

Аудіальний тип

Учню простіше слухати онлайн-курси французької та переслуховувати повтори, вникаючи в суть того, що розповідає докладник. Такі люди краще запам’ятовують інформацію на слух, для них ефективним методом стане запис заняття на диктофон та щоденне його повторення. Перегляд фільмів іноземною мовою також покращить пізнання та значно розвине словарний запас. Таким чином, у голові сформується ясне розуміння того, як правильно застосувати те чи інше правило в діалогу та вільно вести бесіду зі співрозмовником.

Дискрет – це людина, що пізнає світ з допомогою логічних висновків.

Найчастіше це улюблений тип учнів вчителів у школі, вони краще за всіх розуміють правила та вміють правильно застосовувати їх на письмі. Але, як ми знаємо, мова – це здебільшого живе спілкування, тому таким людям потрібно більше уваги приділяти усній практиці.

Розібравшись з тим, який ви тип студента, вам буде простіше застосовувати свої знання на практиці та ідеально пройти будь-який курс французької мови. Ми навмисне не зачіпали четвертий, кінестетичний тип відчуття на дотик. Як можна здогадатися, мову неможливо відчути фізично.

Я вже знаю свій тип. Що робити далі?

Все дуже просто – довірте справу професіоналам та вибирайте початковий курс французької. Тому що тільки викладач зможе знайти індивідуальний підхід до візуала, аудіала чи дискрета й підібрати особливу форму навчання навіть у групі. 

Для тих, хто бажає швидше засвоїти матеріал та має достатньо вільного часу, існують спеціальні курси французької інтенсив. Такий формат не дає забувати пройдений минулого заняття матеріал та чудово тренує мозок і пам’ять. 

Є ще декілька лайфхаків, з допомогою яких ви засвоїте велику кількість матеріалу, не забувши її через місяць:

  • приділяйте вивченню мови хоча 15 хвилин щоденно;

  • більше читайте книжок чи переглядайте фільми іноземною мовою раз на тиждень;

  • вчіть словосполучення замість одного слова, це допоможе володіти великим словниковим запасом навіть на рівні А1.

Користуючись усіма наведеними підказками, ви швидко станете найкращим учнем на курсі французької з нуля.

 

 

 
 

 

Telegram Channel