Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
ТОП-5 кращих районів для оренди офісів в Києві

Бізнесмени повинні розуміти, що від місця розташування їх компанії, бізнес буде або процвітати, або стояти на місці.

Фото riabova.io.

ТОП-5 кращих районів для оренди офісів в Києві

Бізнесмени повинні розуміти, що від місця розташування їх компанії, бізнес буде або процвітати, або стояти на місці. Тому офіс в центрі буде відмінним рішенням для просування справи

 Чому центр міста?

Оренда офісу в центрі Києва може вилитися в копієчку, але можна за допомогою фахівців зняти офіс в центрі Києва за вигідною ціною. Головні переваги в тому, що ви зможете працювати цілодобово, а співробітникам, клієнтам і бізнес-партнерам буде зручно добиратися на роботу через вдалу транспортну розв'язку. Це допоможе заощадити найголовніше - час.

Який район вибрати?

Печерський - один із найдорожчих районів. Офіси в центрі Києва в цьому районі в середньому в комфортабельних бізнес-центрах першого класу обійдуться вам в 450-500 гривень за квадратний метр.

У Шевченківському районі вартість за приміщення стартує від 350 гривень за квадратний метр. У цій частині міста є багато різних пропозицій, які розраховані на будь-який гаманець. Найдорожчі можуть досягати 1000 гривень за квадратний метр.

Офіс в центрі буде відмінним рішенням для просування справи

 Також в топ - 3 кращих районів для оренди входить Подільський. Офіси в центрі Києва можна знайти в бізнес-центрах і житлових будинках. Однак, знайти там приміщення дешевше, ніж за 400 грн за кв.м, навряд чи вийде. Виняток - мікрорайон Виноградар, де є можливість орендувати робочий куточок, витративши близько 120 грн. за квадратний метр на місяць. Однак, є величезний мінус - погана транспортна розв'язка.

Якщо ви хочете швидко дістатися до офісу з будь-якої точки міста, то краще зупинитися на Печерському, Шевченківському та Подільському районах.

Також вдалими районами для ведення бізнесу вважаються Оболонський і Солом'янський райони. В середньому, за метр квадратний тут доведеться заплатити 230 гривень. Часто плата залежить від того, де знаходиться офіс: в житловому будинку або бізнес - центрі.

Чи є життя на лівому березі столиці?

На лівому березі знаходяться три райони: Дарницький, Дніпровський і найвіддаленіший від центру - Деснянський. Раніше вони вважалися спальними. Зараз через велику наявність вільних ділянок під комерційну забудову і доступність цін, з'явилося багато офісних площ. Тому популярність цих районів зростає.

На лівому березі зняти приміщення під офіс можна від 150 гривень на місяць за кв. метр.

 
Telegram Channel