Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Слуга» Трухін заявив, що відразу повідомив колегам про ДТП, але вони заперечують

На місці аварії. В червоному одязі, ймовірно, Трухін.

Фото УП.

«Слуга» Трухін заявив, що відразу повідомив колегам про ДТП, але вони заперечують

Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Трухін заявив, що не збирався приховувати свого перебування на місці аварії й відразу повідомив про неї колегам. Однак керівництво партії заперечує, що той виходив на зв’язок

Про це повідомляють #Букви.

Зазначимо, що Трухін впродовж десяти днів не давав публічних коментарів стосовно  ДТП, яке сталася за його участі 23 серпня в Дарницькому районі Києва. Однак він порушив мовчання й розповів свою версію подій у коментарі агентству «Інтерфакс-Україна».

«Відразу після інциденту я сам зв’язався з колегами з партії, повідомив про те, що трапилося. Водночас попри шок від аварії, я добровільно пред’явив документи співробітникам Національної поліції, максимально сприяв їм у зборі інформації під час реєстрації ДТП і надав усі необхідні свідчення», – заявив Трухін.

Нардеп підтвердив, що був на місці аварії й не планував цього приховувати. За його словами, під час інциденту він сильно вдарився головою. Медики діагностували закриту черепно-мозкову травму і гіпертонічний криз.

Трухін запевнив, що водії всіх транспортних засобів пройшли тест на драгерах, результати якого є в матеріалах розслідування.  «Наскільки мені відомо, у жодного з них показники алкоголю в крові не перевищували норми», – додав він.

Версію Трухіна не підтверджують його колеги. Зокрема, голова пропрезидентської партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив, що в нього останніми днями «немає контакту»  з нардепом-«слугою» Трухіним.

Крім того, він подякував небайдужим людям, які допомагали постраждалим в аварії, зокрема дітям. За його словами, ніхто з учасників ДТП не отримав серйозних травм. Водночас власне Трухін зараз перебуває на лікуванні. «Сам я наразі проходжу амбулаторне лікування і дуже просив би зрозуміти, що найближчим часом не готовий до зайвої публічності», – написав депутат.

Водночас версію Трухіна не підтверджують його колеги. Зокрема, голова пропрезидентської партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив, що в нього останніми днями «немає контакту»  з нардепом-«слугою» Трухіним.

В очільника «слуг народу» запитали, чи він особисто бачив після 23 серпня Олександра Трухіна. «Ми бачилися (на нараді в Офісі президента, яка відбулася 28 серпня і стосувалася підготовки до наступного пленарного тижня у Верховній Раді, – РЕД.), але ми цю ситуацію не обговорювали, бо вона на той момент була якоюсь невідомою. Я не пам’ятаю, чи я на той момент знав цю інформацію. Бо ми дізналися про це, як і ви, з відкритих джерел», – заявив Корнієнко.

Таку ж версію озвучила заступниця голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук в ефірі 24 каналу. «Я його бачила 28 (серпня, – ред.), здається, в суботу. Він сказав, що в нього все в порядку… Для мене не зрозуміло, чому Олександр (Трухін – 24 канал) не коментує самостійно, бо він доросла людина», – сказала Кравчук.

Нагадаємо, що близько тридцяти українських медіа видалили повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю народного депутата від Слуги народу Олександр Трухіна. Зник сюжет про ДТП і з YouTube-каналу Kyiv LIVE.

Читайте також: ЗМІ масово редагують новину про ДТП «слуги народу»​.

Українське видання «Дзеркало тижня» розповсюдило  інформацію  з посиланням на видання «THE UNFILTERED LENS» про те, що народний депутат від «Слуги народу» Олександр Трухін, який начебто напідпитку влаштував ДТП, є у списку української делегації, яка вирушила з президентом Володимиром Зеленським до США.

Реклама Google

Telegram Channel