Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Знайшли українку, яка ніколи не стригла волосся

Ого!

Фото kratko-news.

Знайшли українку, яка ніколи не стригла волосся

«Зараз його довжина на 2 сантиметри більша за мій зріст. Не думала, що виросте до землі. Нічого особливого не їла і в шкіру не втирала, — розповідає 37-річна Алла ПЕРКОВА з Одеси. - Ніколи не стригла волосся. Воно відросло до 1,66 м»

Жінка продовжує: «Не зациклююся на довжині. Волосся для мене як частина тіла, яку не хочу втрачати. Кінці не стрижу, посічені кінчики самі відпадають, а внизу коси з роками стають густішими. Мені пощастило з генетикою. Мамі 79 років, у неї довге, здорове та густе волосся. Навіть якщо зараз робить каре, то за кілька років — воно знову до пояса. Велику роль грає збалансоване харчування. Я ніколи не сиділа на дієтах, бо вони забирають з організму необхідні вітаміни».

 

 Про це пише «Газета по-українськи».

«Мию голову раз на два дні. На це йде 10 хвилин і ще 20 — щоб висушити феном. Користуюся звичайним шампунем для нормального типу волосся. Бальзами й маски не люблю. Вільно та легко роблю понад 50 повсякденних зачісок. Це різні варіанти локонів, джгутів, кіс, хвостів, пучків і укладок. Останнім часом заважає, коли сиджу з розпущеним волоссям, а потім різко встаю. Можу наступити на нього. Або чіпляюся за дверні ручки, це неприємно й боляче. Спати волосся не заважає. Заплітаю його в косу чи закидаю на подушку.

Якось були в Китаї. Біля мене зупинилася група туристів, щоб сфотографуватися. Коханий чекав у стороні. Спершу нервував, тепер звик.

Ніколи не фарбувалася. З дитинства була білявка, але з віком колір став темнішим. Залишаються світлими лише деякі пасма. Не всі вірять, що вони не фарбовані. Я лише раз висвітлювала ­пасмо біля обличчя і робила це звичайним перекисом водню».

Алла Перкова — юристка за освітою. Працює телеведучою і моделлю. Заміжня. Дітей не має.

«На першому побаченні чоловік не помітив, що маю волосся такої довжини. Тоді заплела косу і двічі її склала, а локони розпустила до плечей. Він бачив, що закручене, але довжини не знав. На третьому побаченні запитав, чи довге в мене волосся. Як розпустила, він був шокований. Казав, що настільки довгих кіс ще не бачив. Коли ми разом гуляли, всі звертали на мене увагу. Якось були в Китаї. Біля мене зупинилася група туристів, щоб сфотографуватися. Коханий чекав у стороні. Спершу нервував, тепер звик», — розповідає жінка.

Читайте також: Через 41 рік волинські студенти прийшли у гості до декана. Ранкова добірка новин до кави​.

«Медовий місяць ми провели в Іспанії. Коли були на вершині Монтсеррат, до нас підійшли американці — актор Джаред Летто і скелелаз Кріс Шарма. Джаред попросив дозволу сфотографувати мене на свій телефон. Зняв відео, виставив його в снепчат. Висловив захоплення довжиною волосся. Сказав, що періодично сам відрощує, тому знає, як складно за ним доглядати. Кріс Шарма назвав мене Рапунцель і поставив моє фото на заставку в своєму акаунті в соцмережі. Часто з розпущеним волоссям не ходжу, бо люди розпитують, як відростила, як давно не стригла. За останні 10 років багато дів­чат пишуть, що надихнула їх відрощувати коси».

Telegram Channel