Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
32-річний чоловік, якого облив бензином і підпалив рідний дядько, помер від опіків у лікарні

Місце, де розігралася трагедія...

Фото rv.npu.gov.ua.

32-річний чоловік, якого облив бензином і підпалив рідний дядько, помер від опіків у лікарні

Трагедія розігралася в селі Оженин Рівненської області

Острозький районний суд задовольнив клопотання слідчих та обрав 69-річному підозрюваному у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 15, пунктом 4 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Про це інформує «Рівне вечірнє».

 Нагадаємо, що першого вересня в селі Оженин, нетверезий 69-річний місцевий житель, через постійні побутові конфлікти за місцем спільного проживання облив 32-річного племінника бензином, після чого підпалив. У потерпілого було 70% опіків тіла.

За результатами проведених першочергових слідчих дій, огляду місця події та вилучених речових доказів поліцейські затримали та повідомили 69-річному зловмиснику про підозру за фактом замаху на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю.

Місце, де розігралася трагедія...
Місце, де розігралася трагедія...

 Утім, третього вересня потерпілий, якого  госпіталізували в опікове відділення Рівненської обласної лікарні, від отриманих тілесних ушкоджень помер...

Третього вересня потерпілий, якого  госпіталізували в опікове відділення Рівненської обласної лікарні, від отриманих тілесних ушкоджень помер...

Після проведення судово-медичної експертизи вирішуватиметься питання про перекваліфікацію кримінального провадження. 

Читайте також у нас: «Волинянин серед білого дня застрелив двох собак своїх сусідів (Фото 18+)​».

Telegram Channel