Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Свобода», партії Гройсмана і Смєшка не проходять до парламенту – опитування

Перед, як і раніше, ведуть Слуга народу на Європейська солідарність.

Фото Агрополіт.

«Свобода», партії Гройсмана і Смєшка не проходять до парламенту – опитування

До парламенту мають шанси пройти чотири політичні сили

Такі результати соціологічного опитування групи «Рейтинг», пише Прямий.

Це «Слуга народу» – за неї готові проголосувати 25,8% серед тих, хто буде голосувати та визначився із вибором, «Європейська Солідарність» з рейтингом 14,1%, а також  «ОПЗЖ» (12,4%) та ВО «Батьківщина» (10,6%).

Не мають шансів пройти до парламенту «Сила і честь» (4,9%), партія Мураєва «Наші» (4,7%), «Українська стратегія Гройсмана» (4,5%), Радикальна партія О.Ляшка (4,2%), партія Шарія (3,6%), «УДАР Віталія Кличка» (3,4%), умовна партія Притули (3,2%).

Не мають шансів пройти до парламенту «Сила і честь» (4,9%), партія Мураєва «Наші» (4,7%), «Українська стратегія Гройсмана» (4,5%), Радикальна партія О.Ляшка (4,2%), партія Шарія (3,6%), «УДАР Віталія Кличка» (3,4%), умовна партія Притули (3,2%). Рейтинг інших партій – до 3%.

Опитування проведене Соціологічною групою «Рейтинг» протягом 2- 4 вересня 2021 року. Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews – телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0%.

Читайте також: Військовий, який критикував Зеленського, отримав підозру у «непокорі»​.

Реклама Google

Telegram Channel