Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На «1+1» розповіли про «сонячну» дівчинку з Луцька, яка отримала диплом від Папи Римського

Улянка не лише малює, але й ходить до театральної та танцювальної студії.

Фото ТСН.

На «1+1» розповіли про «сонячну» дівчинку з Луцька, яка отримала диплом від Папи Римського

Улянка відправила малюнок і листа понтифіку та запросила його на Волинь

Диплом від Папи Римського отримала 15-річна лучанка Улянка Сухачевська. Дівчинка зі синдромом Дауна взяла участь у конкурсі «Писанка для Папи». Разом із малюнком понтифіку вона передала зворушливого листа та єдина з усіх конкурсантів нічого не попросила для себе.

Про це йдеться у випуску Сніданок з 1+1.

Улянка намалювала кошичок з писанками, а в листі побажала, щоб Папа не захворів на коронавірус, був здоровим, і щоб приїхав до неї. Дівчинка уже знає, куди запросить Папу Римського, якщо той таки надумає приїхати до Луцька. Улянка каже, що зводила б понтифіка в замок Любарта.

Взяти участь у конкурсі дівчинці порадили волонтери з української діаспори. Саме вони і завезли листа до Ватикану. І дуже вболівали за Улянку.

Два роки дівчинка малює у приватній майстерні в Луцьку. Туди вона щоразу приходить, як на свято.

Два роки дівчинка малює у приватній майстерні в Луцьку. Туди вона щоразу приходить, як на свято. Дівчинка - дуже старанна учениця, каже вчителька Уляни пані Ольга. До неї горнуться усі: і педагоги, і учні.

«Вона сама вміє надихати. От вона вміє прийти і всім зробити настрій», - каже вчителька малювання Ольга Грицюк.

У художній студії усі вірили, що робота Улянки, а надто її зворушливий лист – неодмінно розчулить понтифіка. Тим більше, дівчинка – єдина, хто нічого у нього не попросила. 

Читайте також: «Сонячна» дівчинка з Луцька вразила самого Папу Римського й отримала від нього Диплом​.

Улянка не лише малює, але й ходить до театральної та танцювальної студії. Дівчинка ще не вирішила, ким буде у майбутньому. Але точно знає – попереду у неї ще багато перемог. Улянка вже готується до наступних конкурсів і, звісно, чекає на Папу Римського на Волині.

Telegram Channel