Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Джогери: зі спорту – в повсякденний гардероб

Зручно і стильно – це про джогери.

Фото md-fashion.com.

Джогери: зі спорту – в повсякденний гардероб

Напевно, кожен знає та вміло користується цим фасоном штанів, а от про походження, вочевидь, знають не всі

 Зідки вони з’явилися, яку роль відіграють у сучасних аутфітах та де придбати топові моделі.

Першообраз був виготовлений спеціально для бігу підтюпцем, що в перекладі на англійську означає jogging, звідки й пішла назва моделі. Як і зараз, їх виготовляли зі щільного трикотажу з еластичними резинками на поясі та по низу штанин, а також з бічними кишенями, для можливості зберігання речей першої необхідності. Сьогодні дизайнери пішли далі і пропонують значно більший спектр використовуваних матеріалів: джинс, шифон, плащові тканини, тощо. Саме це робить їх більш варіативними та відкриває великі можливості в плані комбінування. 

Для дівчат джогери — це не тільки складова спортивного костюму. Звісно, зараз актуально використовувати доволі об’ємні речі, щоб підкреслити тендітність фігури, проте, якщо в доважок взяти босоніжки на тонких шпильках та приталений топ, то на виході отримуємо стильовий аутфіт у стилі спорт-шик. Якщо ж погода вже не дозволяє носити відкриті речі і саме час придивитися дещо тепліше, то не варто зациклюватися тільки на кросівках — черевики фасону класичних берців стануть правильним доповненням. Вони витримують будь-яке стильове рішення, тож з легкістю балансуватимуть і зі спортивними мотивами. Додайте сюди легкий джемпер чи лонгслів, візьміть верхній одяг у вигляді трендового тренча з подовженою лінією плеча, або такий же маскулиний бомбер, доповніть все акцентними аксесуарами по типу масивним сережок та підвісок і ваш лук гарантовано вразить усіх, хто тямить в моді.

Враховуючи все різноманіття, з ними легко створити смарт-кежуал образ в парі із розслабленою сорочкою та туфлями в спортивному спрямуванні. 

Для чоловіків джогери також не тільки для пробіжок. Враховуючи все різноманіття, з ними легко створити смарт-кежуал образ в парі із розслабленою сорочкою та туфлями в спортивному спрямуванні. Проте, тут потрібно використовувати бавовняні моделі, більш схожі до брючних фасонів. Доповніть лук світшотом чи джемпером і з легкістю відправляйтесь на прогулянку. Оберіть їх разом із джинсовкою та тими ж черевиками і неодмінно потрапите в класичний демісезонний наряд, який поза віяннями моди й завжди актуальний. 

Де можна знайти гідні моделі?

Нам вкрай сподобався асортимент мультибрендового онлайн-магазину MD-Fashion. Тут більше ста всесвітньо відомих торгових марок, які відрізняються своїм ДНК, принципами та фінальними пропозиціями клієнтам. Вся продукція тут оригінальна та представлена навіть у готових образах, аби всі могли надихнутися та зібрати тут свій модний аутфіт.

 

 

 

Telegram Channel