Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Зняв на камеру спальню: у Рівному оштрафували солдата за те, що показав в Instagram військову частину

Солдата оштрафували.

Фото ТСН.

Зняв на камеру спальню: у Рівному оштрафували солдата за те, що показав в Instagram військову частину

На солдата склали протокол про військове адмінправопорушення

Суд оштрафував солдата, який зняв на камеру телефону територію та спальні приміщення військової частини А1671, яка дислокується у Рівному. Відповідне відео чоловік розмістив в соцмережі Instagram, пише ТСН. Такі дії військовослужбовця розцінили як недбале ставлення до військової служби в умовах особливого періоду.

Під час засідання суду військовий визнав свою вину і отримав мінімальний штраф, передбачений санкцією статті - 2465 грн.

Відповідний вирок виніс Рівненський міськсуд. Як йдеться у постанові суду, опублікованій в Єдиному реєстрі судових рішень, на солдата склали протокол про військове адмінправопорушення. Під час засідання суду військовий визнав свою вину і отримав мінімальний штраф, передбачений санкцією статті - 2465 грн. Також він ще має сплатити 454 грн судового збору.

Читайте також: У Луцьку триває Третій молитовний сніданок Волині​.

«Вина у вчиненні адмінправопорушення підтверджується дослідженими в судовому засіданні письмовими доказами по справі, зокрема, протоколом про військове адміністративне правопорушення, пояснювальною запискою від 05 липня 2021 року та іншими матеріалами справи», – йдеться у постанові.

Попри те, що військовий визнав провину, він має ще можливість подати апеляцію до 13 вересня.

Telegram Channel