Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку покажуть пластичну виставу «Трипільські видіння», яку вже бачили за кордоном

Трипілля... Загадка, яка бентежить, зачаровує і хвилює безліччю питань

Фото Театр-студія "Гармидер".

У Луцьку покажуть пластичну виставу «Трипільські видіння», яку вже бачили за кордоном

Театр «Гармидер» відкриває 18-й сезон видовищною прем'єрою

Виставу-фантазію «ТРИПІЛЬСЬКІ ВИДІННЯ», яку в серпні з успіхом презентували на фестивалі Легенд у польському Любліні,  можна буде побачити в Луцьку.

Нею театр відкриває свій 18-й театральний сезон! Це вже друга прем'єра театру в цьому році, яка спершу відбулася за кордоном: у червні спільна українсько-грузинська вистава «46 дотиків» була показана в Ланчхуті й Тбілісі, а згодом була презентована луцькому глядачеві.

Українські прем'єри пластичної вистави-фантазії «ТРИПІЛЬСЬКІ ВИДІННЯ» відбудуться у просторі «Гармидер ангар-stage» 17 і 19 вересня о 19:00. 

Пластична вистава «ТРИПІЛЬСЬКІ ВИДІННЯ» створена на основі особистих переживань, відчуттів та осмислень творчою групою трипільської культури, її легенд та знакової системи. Режисерка та сценаристка – Руслана Порицька, пластиграфка-постановниця  – Юлія Варченко, звукорежисер – Ігор Михалевич. 

Трипілля... Загадка, яка бентежить, зачаровує і хвилює безліччю питань.  Що єднає людей крізь тисячоліття? Ритуали, взаємини, незвідані сили ПРИРОДИ? Одна ніч у таборі дослідників-археологів відкриває щось більше, аніж загадки Трипільської культури. 

Одна ніч у таборі дослідників-археологів відкриває щось більше, аніж загадки Трипільської культури. 

«Доторкнись до давньої цивілізації! Послухай, що вистукує твоє серце! Заплющ очі, щоб побачити власні видіння!» – закликають творці вистави. 

Покази відбудуться у «Гармидер ангар-stage» за адресою: вул. Залізнична, 9

Вхід корштуватиме 200 гривень. Квитки можна забронювати за номером: 0997400276 (також – у viber, telegram). 

Виставу створено в рамках проекту: «Нове життя Старого міста: ревіталізація пам'яток історико-культурної спадщини Луцька та Любліна».

Реклама Google

Читайте також: Сотні замовлень і величезна черга: як у Луцьку відкривали «МакДональдз» (Фоторепортаж)

Telegram Channel