Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чоловічі куртки: як підібрати ідеальний варіант для будь-якої погоди

Якщо обновка вам не підійде за розміром або зовнішнім виглядом, її легко обміняти або повернути в магазин.

Фото New Balance.

Чоловічі куртки: як підібрати ідеальний варіант для будь-якої погоди

Чоловічі куртки – великий асортимент в офіційному магазині New Balance

Поки ми проводжаємо останні літні дні, вже пора задуматися над придбанням обновок для свого гардеробу. Вже скоро нас чекають дощові будні і постійні перепади температур, тому варто підібрати щось універсальне, що можна носити в руках під сонцем і швидко накинути у разі дощу.

Найпростішим універсальним варіантом для осені стане вітровка. New Balance якраз представив оновлену колекцію верхнього одягу, в якій ви зможете підібрати велику кількість речей саме для таких цілей. Для початку варто визначитися, в яких умовах ви збираєтеся використовувати конкретне придбання. Чоловічі куртки Нью Беланс поділяються на повсякденні і спортивні. Повсякденні менш заточені під спорт, в них зручно гуляти і просто ходити по своїх справах, в той час, як спортивні були розроблені спеціально для тренувань. Наприклад, кишень в них буде по мінімуму, однак ви легко заховаєте все необхідне, в той час як у звичайній куртці знайдеться дуже багато місця для особистих речей, однак вільно в ній не побігаєш.

Друга відмінність, це технології. У спорт-моделях використовуються мембрани за технологією NB Dry і NB Heat. Чим більше ви рухаєтеся, тим більше річ віддає тепла, щоб зберігати комфортний мікроклімат, проте для менш рухомого режиму вони можуть здатися прохолодними. У моделях для повсякденності використовується більше натуральних матеріалів, які безсумнівно приємніше відчуваються на тілі, але вони гірше вентилюються і відводять вологу, тому вибирайте підходящу конструкцію виходячи із завдань, покладених на обновку.

 Встигніть бути першими, адже пропозиція обмежена за часом і кількістю одиниць акційної продукції.

Придбати всі новинки осіннього сезону ви можете в офіційному інтернет-магазині Нью Беланс. Для швидкого пошуку і підбору в вашому розпорядженні є різноманітні категорії, фільтри та інструменти сортування. Кожна картка товару укомплектована докладним описом і фотоілюстраціями, тому у вас складеться прекрасне уявлення про заплановану покупку.

Якщо обновка вам не підійде за розміром або зовнішнім виглядом, її легко обміняти або повернути в магазин. Вся інформація міститься в анкеті, яку потрібно заповнити, і вкласти в посилку, попередньо вказавши причину і номер картки для повернення коштів. Також в інтернет-магазині регулярно проходять розпродажі - відмінна можливість придбати високоякісні брендові речі за дуже приємними цінами. Зараз деякі позиції доступні зі знижками до 60% дисконту від первісної вартості. Встигніть бути першими, адже пропозиція обмежена за часом і кількістю одиниць акційної продукції.

Реклама Google

Telegram Channel