Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку просять не… ремонтувати проспект Грушевського

Є нагальніші проблеми, ніж ремонт проспекту Грушевського?

Волинь-нова

У Луцьку просять не… ремонтувати проспект Грушевського

Петицію з такою пропозицію ініціювала Гребенко Дарина Костянтинівна

«Іще не завершено реорганізацію та реконструкцію кількох інших вулиць м. Луцька, що негативно впливає на трафік у місті і унеможливлює комфортне пересування».

Вона просить не проводити реорганізацію проспекту Грушевського  у найближчі 10 років, оскільки «іще не завершено реорганізацію та реконструкцію кількох інших вулиць м. Луцька, що негативно впливає на трафік у місті і унеможливлює комфортне пересування».

Також на її думку:

«= Неминуче за умов ремонту спилювання дорослих здорових дерев негативно впливає на стан повітря у місті та його клімат (температурні показники на ділянках, де відсутні зелені насадження, суттєво перевищують показники на ділянках, де ці насадження іще збереглися).
= Проспект Грушевського наразі перебуває у хорошому стані і капітального ремонту не потребує.
= У місті чимало більш нагальних питань, що потребують швидкого вирішення і коштів із бюджету — зокрема, велика кількість вулиць та дворів, що потребують негайного ремонту їх асфальтної частини тощо. Найбільше це стосується віддалених, але не менш важливих районів міста».

Читайте також: Яким буде проспект Грушевського після ремонту: паркомісця, велодоріжки, дерева, але без... громадського транспорту (Фото).

Telegram Channel