Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Експоліцейську покарали за правопорушення, пов’язане із корупцією

Їй винесли вирок.

Фото Суспільне.

Експоліцейську покарали за правопорушення, пов’язане із корупцією

Луцький міськрайонний суд за участі прокурора відділу Волинської обласної прокуратури притягнув до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане із корупцією, колишню поліцейську взводу №2 батальйону управління патрульної поліції у Волинській області

Звільняючись у лютому 2021 року із роботи, поліцейська, всупереч вимогам ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно без поважних причин, з порушенням строку на понад шість місяців, подала декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, перед звільненням.

Цьогоріч на Волині із накладенням штрафів на винних осіб розглянуто 208 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Суд визнав її винною порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу, який експоліцейська уже сплатила.

Зауважимо, що цьогоріч на Волині із накладенням штрафів на винних осіб розглянуто 208 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією. До відповідальності притягнуто 7 працівників поліції, 2 депутатів обласної ради, 2 посадових осіб райдержадміністрації, 1 працівника митної служби, 34 депутатів місцевих рад, 24 посадові особи інших органів державної влади.

Читайте також: Волинянин вживав та збував особливо небезпечні наркотики: йому винесли вирок.


 

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.
Telegram Channel