Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Показали, як у Ковелі ремонтують чотири прибудинкових території

Незабаром мають розпочатись ремонт на ще одній прибудинковій території - Міцкевича, 3.

Фото Ковельська міська рада.

Показали, як у Ковелі ремонтують чотири прибудинкових території

У Ковелі ведеться капітальний ремонт дороги на провулку Шевченка. Частину коштів на це місто отримало з державного бюджету — 5 мільйонів гривень, 2 мільйони 630 тисяч буде спрямовано з бюджету громади

На умовах співфінансування ( 3,5  млн — державний бюджет, 4,5 млн бюджет громади) відремонтують вулицю Заводську ( від будинку №9 до перехрестя з вул.Тараса Боровця), інформує Ковельська міська рада.

 

 Підрядні організації зараз працюють і на чотирьох прибудинкових територіях. Це  - Незалежності 80 - Вербицького, 2, Смірнова, 14а,  Володимира Кияна, 47, 49, 40 років Перемоги, 13. 

 

 За трьома першими адресами здійснюють заміну мереж, на вулиці 40 років Перемоги розпочали вкладати бруківку.

 

 Практично завершені роботи у дворі на вул.Театральна, 28 - Мічуріна,4- Сагайдачного,6. Там  облаштовані нові доріжки, тротуари, стоянки для автомобілів.

Люди просять, аби  їм привезли землю для клумб.

 

 «Люди просять, аби  їм привезли землю для клумб. Ми пообіцяли це зробити, а вони уже самотужки займуться їх впорядкуванням. Дитячий майданчик тут теж ще плануємо встановит», - розповідає міський голова Ігор Чайка. 

 

 Незабаром мають розпочатись ремонт на ще одній прибудинковій території - Міцкевича, 3. У нинішньому році до переліку робіт також включено благоустрій тротуарів на вулиці Незалежності — в районі універмагу та стоматполіклініки, на відрізках від  Олени Пчілки до Івасюка та від Шевченка до Пирогова.

 

 Незабаром мають розпочатись ремонт на ще одній прибудинковій території - Міцкевича, 3.

Читайте також: Син Ніни Матвієнко, який постригся у ченці, перейшов з Російської православної церкви в ПЦУ.

Реклама Google

Telegram Channel