Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Посеред вулиці вибухнула автівка: з'явилися подробиці про загиблого чоловіка (Фото)

Подробиці трагедії встановлюються.

Фото obozrevatel.com.

Посеред вулиці вибухнула автівка: з'явилися подробиці про загиблого чоловіка (Фото)

В автомобілі Nissan Primera, який вибухнув і згорів серед білого дня у Дніпрі 15 вересня, перебував Олексій Кавлак із Києва – член Ради громадської організації «Український Легіон»

У цій страшній НП загинула і його пасажирка Дар'я Гречищева.

Чоловік із позивним «Змій» був старшим інструктором Легіону, командиром взводу Київської Святошинської роти, інструктором 44-го навчального центру тактичної медицини. Про це OBOZREVATEL розповіли в ГО.

Олексій разом з іншими «легіонерами» приїхали в Дніпро ще на День міста, який відзначався 11 вересня. Вони брали участь у кількох заходах.

Зокрема, були інструкторами на вуличних майстер-класах із реанімації, допомоги в ДТП, контролю кровотеч, евакуації постраждалих тощо.

Сам Олексій Кавлак говорив, що головною метою і сенсом діяльності «Українського Легіону» є формування нового громадянина, захисника родини, громади і суспільства, який бере на себе особисту відповідальність за все те, що відбувається в країні.

Останній пост Олексія у Facebook, датований 12 вересня, був написаний із Дніпра. Він ділився фотографіями, на яких виглядав дуже радісним.

«Він часто проводив заняття, навчаючи людей тактичній медицині. Це був його напрямок. Позивний «Змій». Був не останньою людиною в «Українському Легіоні», – зазначив співрозмовник.

«Наскільки знаю, він не є учасником бойових дій. В «УЛ» із 2014 року, з самого початку. Інструктор із домедичної допомоги, мав багато виїздів для проведення тренінгів у війська та на передову. Брав участь у проєкті з мінної безпеки – навчання проводилися на території Луганської й Донецької областей для школярів. Ще багато зробив у напрямку національно-патріотичного виховання молоді – проєкт «Нащадки вільних». А останнім часом започаткував власний – Aid Brothers», – розповів голова ГО «Український Легіон» Олександр Санніков.

Читайте також: На Волині горів хлів із тюками соломи: господиня отримала опіки обличчя.

 

 

Telegram Channel