Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Шахтар» відреагував на скандал із поселенням у тираспольському готелі «Росія»

Немає слів...

Фото tripadvisor.ru

«Шахтар» відреагував на скандал із поселенням у тираспольському готелі «Росія»

Мовляв, іншого пристойного закладу в місті просто немає...

Директор департаменту стратегічного розвитку і комунікацій «Шахтаря» Юрій Свиридов пояснив, чому в Тирасполі донецький клуб поселився в готелі з назвою «Росія».

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на «Трибуна».

«Це був вибір без вибору. На весь Тирасполь є тільки один готель - «Росія», здатний за кількістю номерів та інфраструктурою прийняти делегацію футбольного клубу на матч Ліги чемпіонів. Навіть команді академії «Шахтаря», яка грала в Юнацькій лізі УЄФА, через брак готелів в місті довелося жити на базі «Шерифа», - повідомив Свиридов.

Це був вибір без вибору. На весь Тирасполь є тільки один готель - «Росія», здатний за кількістю номерів та інфраструктурою прийняти делегацію футбольного клубу на матч Ліги чемпіонів.

Поєдинок «Шериф» - «Шахтар» пройде 15 вересня. Він розпочнеться о 19.45.

Щоб потрапити в груповий етап ЛЧ, «Шахтар» подолав два раунди кваліфікації. «Гірники» пройшли бельгійський «Генк» і французький «Монако».

«Шериф» у кваліфікації вибив з боротьби албанську «Теуту», вірменський «Алашкерт», сербську «Црвену Звезду» і хорватське «Динамо». Команда Юрія Вернидуба стала першим молдавським клубом, який зіграє в груповому етапі ЛЧ.

Молдавський клуб на цю мить не програє в 12 матчах у всіх турнірах. Перед зустріччю з «Шахтарем» «Шериф» з рахунком 2:0 обіграв «Петрокуб» в чемпіонаті Молдови.

«Шахтар» не програє в семи матчах поспіль. «Гірники» на вихідних обіграли «Дніпро-1» в УПЛ з рахунком 2:0.

Читайте також: Донецький «Шахтар», прибувши до Тирасполя на гру з «Шерифом», оселився в готелі «Росія».

Telegram Channel