Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Чемпіон Європи тренував дітей і підлітків у селищі на Волині (Фото)

Волинь-нова

Чемпіон Європи тренував дітей і підлітків у селищі на Волині (Фото)

В активних парках Волині продовжуються масові тренування. Зокрема, 15 вересня 2021 року на оновлених майданчиках смт Луків та Головне Ковельського району відбулися спортивні заняття за участі заступника голови облдержадміністрації Олександра Троханенка, начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Ігоря Дмитришина та учнівської молоді

Відтак, тренування пройшли на локаціях активних парків, що відкриті у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна».

Масові тренування відбулася під керівництвом чемпіона Європи з веслування, срібного призера чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное серед молоді Павла Борсука.

У свою чергу, заступник голови облдержадміністрації передав координаторам, які проводитимуть в подальшому фізичні заняття у Лукові та Головне, спортивний інвентар, а саме: футбольний і волейбольний м’ячі, футболки, куртки тощо.

Біля входу на кожен майданчик розміщений інформаційний стенд, а біля кожного елемента – табличка з QR-кодом для сканування та отримання відеоінструкції від провідних спортсменів та особистостей з комплексами вправ різної складності.

«Бажаю вам спортивних звершень та щоб оновлений майданчик й інвентар до нього приносили вам користь, натхнення та хороший настрій», – звернувся до учасників тренувань Олександр Троханенко.

До слова, на Волині функціонує уже чотири таких парки. Біля входу на кожен майданчик розміщений інформаційний стенд, а біля кожного елемента – табличка з QR-кодом для сканування та отримання відеоінструкції від провідних спортсменів та особистостей з комплексами вправ різної складності. Окрім того, заняття в активному парку передбачають рухову активність для різних за віком і статтю груп населення, зокрема, для осіб з інвалідністю.

Як повідомив Ігор Дмитришин, до кінця поточного року планується відкриття ще 7-ми активних парків для занять спорту, а саме: у  Володимир-Волинській, Камінь-Каширській, Ковельській, Луцькій, Нововолинській, Устилузькій та Підгайцівській територіальних громадах.

Джерело: Управління інформаційної та внутрішньої політики Волинської облдержадміністрації
Telegram Channel